Samsun'da polise bıçaklı saldırı: Komiser yaralandı...

Polise saldırılar devam ediyor. Beyoğlu ve Konya'nın ardından bir saldırı haberi de Samsun'dan geldi. Samsun'da ihbar üzerine olay yerine giden polislere saldırı oldu. Bir komiser yaralandı.

Kaynak: İHA

Samsun'da silahlı kavga ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, olayın olduğu yerde araştırma yaparken, olayın meydana geldiği evin çatı katında uyuşturucu madde kullanmaktan suç kayıtları bulunduğu ileri sürülen T.K.'nin (32) uyuşturucu kullandığı bilgisini aldı.

POLİSE SALDIRDI

İhbar üzerine söz konusu şüphelinin evine giren polis, odanın kapı ve pencere camlarını kıran T.K.'nin saldırısına uğradı. Kırık camları polislerin üzerine atarak taşkınlık yapan T.K. daha sonra pencereden atlayıp kaçmak istedi.

KOMİSERİ BIÇAKLADI

Polislerin kendisini kıstırması üzerine bıçakla saldıran T.K., komiser M.D.'yi her iki bacağından hafif şekilde yaraladı.

POLİSLER VURARAK ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Polisler tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirilen T.K., ambulansla Kavak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İlk müdahalesi yapılan T.K., Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. T.K., Samsun’daki hastanede tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bahar Candan: Ablam sevgilimle ilişki yaşıyor Lapa Lapa Kar Yağışı Geliyor. Şiddetli deprem oldu! İşte hissedilen iller... Öğretmeni tarafından tecavüze uğradığını söyledi! 4.7 büyüklüğünde bir deprem oldu MEB okulların 1.5 gün tatil olacağını duyurdu!