Ryanair'da yaşlı kadına haksız ücretlendirme: 'Genç yolcular ücretsiz geçiş yaptı'

63 yaşındaki Maxine Haughian, Ryanair'in Alicante uçuşunda kabin bagajı ölçülerek biniş kuyruğundan çıkarıldı. 25 Sterlin ödeyen Haughian’a bagajı için 75 Sterlin daha talep edildi. Haughian, kendisiyle aynı büyüklükte çantalara sahip diğer genç  yolcuların ücretsiz olarak uçağa alındığını fark etti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

63 yaşındaki Maxine Haughian, Ryanair'in İspanya'ya yaptığı uçuşta ilginç bir olayla karşılaştı. Eylül ayında Leeds Bradford Havalimanı'ndan Alicante'ye uçarken, kabin bagajının ölçülmesi için biniş kuyruğundan çıkarıldı. Öncelikli biniş için 25 Sterlin ödemiş olan Haughian, bagajının kılavuz rafına sığdığını, ancak yandan 2 cm kadar dışarı çıktığını iddia etti.

Daily Mail'deki habere göre Ryanair personeli, Haughian'a bagajını uçağa almak istiyorsa 75 Sterlin daha ödemesi gerektiğini söyledi. Ancak Haughian, kendisiyle aynı büyüklükte çantalara sahip diğer genç  yolcuların ücretsiz olarak uçağa alındığını fark etti.

Maxine, diğer yolcuların genç ve iyi göründüklerini belirterek, Ryanair personelinin kendisinden ücret talep etmesinin nedeninin bu olduğunu düşündüğünü ifade etti. Emekli bir cezaevi müdürü olan Haughian, bu durumun haksızlık olduğunu vurguladı.

Kadının başını kesti sonra da surlardan atladı Van Bronckhorst, Onana'yı kadroda düşünmüyor Cem Garipoğlu'nun ölümünde flaş açıklamalar Uraz Kaygılaroğlu'nun Pozlarına Büyük Tepki FLAŞ! Gülşah Durbay suskunluğunu bozdu İstanbul'un orta yerinde tecavüz girişimi!