Rojin Kabaiş'in ön otopsi raporunda darp izleri tespit edildi

Van'da kaybolduktan 18 gün sonra cenazesi bulunan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş'in ön otopsi raporunda darp izleri tespit edildi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Rojin Kabaiş'in kaybolduktan 18 gün sonra Van Gölü kıyısındaki Mollakasım Mahallesi sahilinde cenazesi bulunmuştu. Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemleri yaklaşık 7 saat süren Kabaş'in cenazesi Yeniköy Mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi.

YÜZÜ TANINMAZ HALE GELDİ

Otopsi işlemleri sırasında, Kabaiş'in bedeninden alınan 100'den fazla numunenin bir kısmının Van Adli Tıp Kurumu'nda, bir kısmının ise İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda inceleneceği öğrenildi. Rojin Kabaiş'in ön otopsi raporuna ilişkin edinilen bilgiye göre, ceset uzun süre suda kaldığı için erime ve sabunlaşma oluştu ve bu nedenle yüzü tanınamaz hale geldi.

DARP İZLERİ TESPİT EDİLDİ

Gazete Duvar'da yer alan habere göre raporda, Rojin Kabaiş'in sırtında ve dizinin arkasında darp izleri tespit edildi. Bu izlerin suda mı yoksa karada mı meydana geldiği detaylı incelemelerin sonucunda ortaya çıkacak.

Raporda, Rojin'in boynunda, diz ve kolları ile göğüs ön yüzünde kanama ile uyumlu olabilecek renk değişiklikleri olduğu belirtildi. Ayrıca raporda, Rojin Kabaiş'in ölüm sebebinin boğulma olarak kayıtlara geçtiği aktarıldı.

Lapa Lapa Kar Yağışı Geliyor. Öğretmeni tarafından tecavüze uğradığını söyledi! Rojin'in ölümünde Narin yöntemi mi uygulandı? Şiddetli deprem oldu! İşte hissedilen iller... Ücretli Özel İçerik Üretme Kararı Aldı MEB okulların 1.5 gün tatil olacağını duyurdu!