Rıza Çalımbay aylar sonra Süper Lig'e geri döndü. Kariyerinde yeni bir sayfa açıyor

Sezona istediği başlayamayan ve oynadığı dört maçta galibiyetle tanışamayan Hatayspor, Rıza Çalımbay ile anlaştı. Özhan Pulat ile yollarını ayıran Hatayspor son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Rıza Çalımbay ile el sıkıştı. Rıza Çalımbay'ın önümüzdeki günlerde Hatayspor'a resmi imzayı atması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'de oynadığı 4 maçta 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Hatayspor'da teknik direktör Özhan Pulat ile yollar ayrıldı ve yerine deneyimli isim Rıza Çalımbay getirildi.

Trendyol Süper Lig'de topladığı 1 puanla şu anda puan durumunun 18. sırasında bulunan Hatayspor'da Özhan Pulat dönemi sona erdi. Alınan başarısız sonuçların ardından Özhan Pulat ile yollarını ayırmaya karar veren Hatayspor, Rıza Çalımbay ile el sıkıştı.

Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran ve olaylı bir şekilde siyah-beyazlı ekipten ayrılan Rıza Çalımbay'ın önümüzdeki günlerde Hatayspor'a resmi imzayı atması bekleniyor. Rıza Çalımbay son teknik direktörlük deneyiminde Beşiktaş'ın başında 7 maça çıkmış ve 1.43 puan ortalaması yakalamıştı.

EN ÇOK MAÇA ÇIKAN TEKNİK ADAM

Rıza Çalımbay toplam 639 maçla Süper Lig'de en çok maça çıkan teknik direktör unvanını koruyor.

Narin'in akrabalarından akılalmaz yöntemler Narin Güran cinayetinde en önemli delil... Altın Almak İsteyenlere Seslendi Tarih Verdi Narin'in cansız bedeni böyle bulundu... Derbide eşitlik bozulmadı, puanlar paylaşıldı Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır