Real Madrid'den muhteşem geri dönüş. Vinicius JR, Dortmund karşısında şov yaptı

Şampiyonlar Ligi'nde 3. haftanın heyecanı bugün oynanan karşılaşmalarla başladı. Gecenin en dikkat çeken maçında Real Madrid, Nuri Şahin'in yönettiği Borussia Dortmund'u 2-0 geriye düşmesine rağmen kendi sahasında 5-2 mağlup etti. Vinicius JR attığı üç golle maça damga vurdu.

Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'ndeki üçüncü maçında Nuri Şahin ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Borussia Dortmund ile kozlarını paylaştı.

Real Madrid ilk yarısını 2-0 geride tamamladığı maçı ikinci yarıda müthiş bir geri dönüş yaparak 5-2 kazanmasını bildi. Real Madrid'de Vinicius JR üç gol atarak maçın yıldızı olurken; ev sahibinin diğer golleri Rüdiger ve Lucas'tan geldi. Borussia Dortmund'un gollerini ise Malen ve Gittens kaydetti.

Real Madrid bu galibiyetle puanını 6'ya yükseltirken, ilk mağlubiyetini alan Borussia Dortmund ise 6 puanda kaldı. Arda Güler karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamladı.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin diğer maçlarında alınan skorlar şu şekilde:

Milan 3-1 Club Brugge

Monaco 5-1 Kızılyıldız

Arsenal 1-0 Shakhtar

Aston Villa 2-0 Bologna

Girona 2-0 Slovan Bratislava

Juventus 0-1 Stuttgart

PSG 1-1 PSV

Sturm Graz 0-2 Sporting Lizbon

Malatya'ya meydan okudu kavga yine orta çıktı! Real Madrid, Dortmund'u ikinci yarıda yıktı Narin Güran cinayetinde dikkat çeken detay! Antalyaspor'da ilk hedef Emre Belözoğlu Gülen'in ölümünü hangi gazete nasıl gördü? Jose Mourinho'nun tazminat bedeli ortaya çıktı