Rasim Ozan Kütahyalı ile Nagehan Alçı arasında nafaka davası: Bir yıldır tek bir kuruş ödememiş

Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı geçtiğimiz sene boşandı. Boşanma sonrasında Alçı, Kütahyalı şiddet iddiasında bulundu. Kütahyalı bu konu hakkında açıklama yaptı. İkili arasında nafaka krizi çıktı. Alçı, Kütahyalı'nın bir yıldır nafaka ödemediğini, mahkemeyi oyaladığını söyledi.

Nagehan Alçı ile TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı geçen sene boşandı. İki arasında sular durulmuyor.

Alçı ile Kütahyalı arasında bu sefer de nafaka krizi çıktı. Mahkemelik olan ikili dün duruşmaya çıktı.

Davayla ilgili Odatv'ye açıklama yapan Nagehan Alçı, "Biz boşanalı 3 Ekim'de tam bir yıl olacak, dün onun duruşması vardı. Rasim çocukları için ödemesi gereken aylık 40 bin liralık nafakanın bir yıldır tek bir kuruşunu ödemedi" dedi.

"BANKA MAKBUZLARIYLA MAHKEMEYİ OYALIYOR"

Rasim Ozan Kütahyalı'nın mahkemeyi oyaladığını belirten Nagehan Alçı, "Mahkemeyi kredi kartlarını ödediği banka makbuzlarını sunarak oyalıyor. Nafaka hemen alınır deniyor öyle değil. Ben alamıyorum" ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE DE "HACZİNİ TAKMIYOR" DEDİ

Nagehan Alçı, daha önce de Rasim Ozan Kütahyalı için "Hukuk tanımaz. Her şeyi aldı. Bir lira nafaka ödemiyor. Alamıyorsun, hacze koyuyorsun… Kaç kişi hacze koymuş meğer. Rahat, haczini falan da takmıyor, herkese borçlu, herkesle davalık, herkes mağdur. ‘Alabilen alsın’ diyor, o da rahatsız olmuyor" demişti.

Amca Salim Güran'dan flaş talep! Narin cinayetinde görüntüler ortaya çıktı Van Bronckhorst, Salih Uçan'ı gözden çıkardı TOKİ'den Yüzde 25 İndirim Kampanyası Feci olay: İki kardeş hayatını kaybetti Dolar Almak Dolar Satmak İsteyenler Dikkat