Premier Lig'in affı yok, puan silme cezası yolda. Yeni sezona -15 puan ile başlayacaklar

İngiltere Championship'te şampiyonluk ipini göğüsleyerek yeniden Premier Lig'e dönen Leicester City puan silme cezasıyla karşı karşıya kaldı. Finansal Sürdürülebilirlik Kuralları'nı şu an için ihlal eden Leicester City mali durumunu düzeltemezse sezona -15 puanla başlayabilir.

46 haftalık İngiltere Championship macerasında rakiplerini geride bırakarak 97 puanla Premier Lig'e şampiyon olarak geri dönen Leicester City büyük bir cezayla karşı karşıya kalabilir.

Enzo Maresca ile müthiş bir grafik çizerek iki senelik aranın ardından Premier Lig'e dönen, Leicester City şokları üst üste yaşadı. Enzo Maresca'nın, Chelsea ile anlaşmasının ardından bir anda teknik direktörsüz kalan Leicester City mali yönden de Premier Lig kriterlerine şu anda uymadığı için tarihe geçecek bir puan silme cezası alabilir.

The Telegraph'a göre Leicester City, 6 ila 15 puan arasında bir puan silme cezasıyla karşı karşıya kaldı. 2023-2024 sezonunda da Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest ve Everton, Finansal Sürdürülebilirlik Kuralları'nı ihlal ettiği için puan silme cezasına çarptırılmıştı.

İslam Memiş Uyardı: Uzak Durun Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi İşte iddianamedeki bir numaralı sanık Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında yeni gelişme Emekliye 2 maaş - 2 tazminat düzenlemesi!