Pazartesi Günü Resmen Kış Geliyor. 13 Derece Birden Düşecek. Kışlıklarınızı Dolaptan Çıkarın. Uzman İsim Marmara Bölgesi Ve İstanbul İçin Konuştu 'Önemli Uyarı' Dedi

Marmara Bölgesi'ndeki şehirler ve özellikle İstanbul için kötü haberi verdi 'Önemli Uyarı' dedi. "Marmara ve İstanbul'da bu pazar ve pazartesi 2 günde yazı ve kışı birlikte yaşayacağız." diyen Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen'den uyarı geldi: Kışlıklarınızı dolaptan çıkarın...

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Türkiye geçen hafta serin bir havanın etkisi altına girmişti ancak salı gününden itibaren sıcaklıklar yeniden artışa geçti. Özellikle Marmara, Ege ve Akdeniz bölgesinde hava sıcaklığı mevsim normallerinin de üstüne çıkarken Marmara Bölgesi ve İstanbul için önemli bir uyarı geldi.

Kış geliyor hazırlanın montlarınızı dolaptan çıkarın...

Meteoroloji Uzmanı Profesör Doktor Orhan Şen, sosyal medya üzerinden hava durumuyla ilgili kritik raporu paylaştı ve özellikle Marmara Bölgesi ve İstanbul için uyarıda bulundu.

Twitter yani X'ten bir paylaşım yapan Orhan Şen, pazar ve pazartesi günü İstanbul'daki hava sıcaklığına dikkat çekti, pazartesi günü Marmara'ya yağış geldiğini belirterek "Marmara ve İstanbul'da bu pazar ve pazartesi 2 günde yazı ve kışı birlikte yaşayacağız. Pazar günü denizinize girin Pazartesi günü kışlıkları çıkartın montunuzu giyin" dedi.

SOĞAK HAVA GELİYOR

İşte Orhan Şen'in yaptığı paylaşımlar...

Türkiye 1 hafta içinde 2 mevsimi yasayacak. Özellikle kuzey batı bölgesi. Yaz ve sonbahar bu gecişler önemli hava olayları oluşturabilir. Pazara kadar yaz. Pazartesi sonbahar. Pazartesi Salı Marmara'ya dikkat.

Bugün perşembe yurtta yağış yok sıcaklıklar ortalamanın üstünde. Sabah Marmara ve Karadeniz'in iç kesimlerinde sis var İstanbul 29, Edirne 32, Muğla 33, İzmir 30, Adana 35, Antalya 32, Ankara 27, Trabzon 25, Erzurum 22, Antep 33 Yaz havasına devam hafta sonu 1-2 derece daha artar

ÖNEMLİ UYARI !!! Pazartesi Marmara'ya önemli yağış geliyor sıcaklık 7-8 derece birden düşecek. İstanbul Trakya Yalova Balıkesir Bursa Çanakkale de su baskınları ve taşkınlar olabilir. Yağış anında fırtına karada ve denizde zarara yol açabilir.

Marmara ve İstanbul'da bu pazar ve pazartesi 2 günde yazı ve kışı birlikte yaşayacağız. Pazar günü denizinize girin Pazartesi günü kışlıkları çıkartın montunuzu giyin. Marmara'da bazı şehirlerde Pazar -Pazartesi arasındaki sıcaklık farkı 12-13 dereceye ulaşabilir. Önemli !!

Pazartesi günü Batı Karadeniz ve Ege bölgelerinde de sıcaklık düşüşleri 7-8 dereceye ulaşacak. Bu bölgelerde sağanak yağışlar var. Bu haftaki sıcak havanın ardından böyle bir durumun olacağını daha önce tahmin etmiştik umarın etkili olmaz

Okan Buruk, Ziyech transferine onay verdi "Seni eşcinsel olarak biliyoruz" Fenerbahçe, Union SG engelini iki golle geçti Beşiktaş, Ajax karşısında direnemedi Sergen Yalçın: Icardi sadece Türkiye'de oynar Arka Sokaklar Murat Komiser'in son hali şaşırttı!