Paylaşımları sildi, bir saniye bile kalmak istemediği Galatasaray'a veda etti. Yeni takımına imzayı attı

Bonservisi Galatasaray'da bulunan ve geçen sezon Aston Villa'da forma giyen Nicolo Zaniolo'nun yeni durağı Atalanta oldu. Sosyal medya hesabından Galatasaray ile ilgili tüm paylaşımlarını kaldıran ve sarı-kırmızılı ekipte forma giymek istemediğini açıklayan Nicolo Zaniolo, Atalanta'ya imza atmak için yola çıktı. Sağlık kontrollerinden geçen Nicolo Zaniolo'nun, Atalanta'ya transferinde Galatasaray'ın kasasına girecek miktar da netlik kazandı.

Galatasaray'ın büyük umutlarla 15 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı ancak sarı-kırmızılı ekipte bekleneni veremeyen Nicolo Zaniolo bu kez de İtalyan ekibi Atalanta'ya kiralandı.

Geçtiğimiz sezonu Aston Villa'da geçiren ve İtalyan basınına yaptığı açıklamalarda Galatasaray'da forma giymek istemediğini belirten Nicolo Zaniolo, Atalanta için sağlık kontrollerinden geçti.

Daha önce de Galatasaray ile ilgili paylaşımlarını sosyal medya hesabından silen Nicolo Zaniolo'nun, Atalanta'ya transferindeki detaylar da ortaya çıktı.

Di Marzio'nun haberine göre; Galatasaray'ın Atalanta'dan 3 milyon Euro kiralama bedeli alacağı belirtildi. Yıldız futbolcunun satın alma opsiyonunun ise 18 milyon Euro olduğu yazıldı. Ayrıca 2.5 milyon Euro'luk bir bonusun yer aldığı transferde satın alma opsiyonunun, Zaniolo'nun maçların yüzde 60'ında forma giymesi halinde devreye gireceği kaydedildi.

Galatasaray'ın sezon sonunda opsiyonun devreye girmesi halinde 22-23 milyon Euro civarında bir gelir elde edecek. 

Parlak ışık kümesinin sırrı çözüldü Sevgi Katkıcı Metin Akpınar'ın kızı çıktı Hatay'da 'insan yüzlü örümcek' bulundu Düğüne saatler kala kaza yaptılar; damat yaralı Nike reklam filmi Türkiye'de tartışma yaratacak Bu yöntem kullandığınız kremleri çöpe attıracak