PAOK maçıyla Galatasaray kariyerini bitirdi. Okan Buruk'la görüşerek artık forma giymek istemiyorum dedi

PAOK galibiyetiyle UEFA Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlayan Galatasaray'da, Hakim Ziyech ile devre arasında yollar ayrılıyor. Sakatlığı nedeniyle PAOK maçında forma giyemeyen Hakim Ziyech'in menajeri, hem Galatasaray yönetimi hem de Okan Buruk ile görüşerek oyuncuya gelen teklifleri değerlendirmek istediğini söyledi. Bu gelişmenin ardından Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Hakim Ziyech'i kadroda düşünmemesi nedeniyle Faslı oyuncunun satılmasına izin verdi.

PAOK karşısında ikinci yarıda açılan ve UEFA Avrupa Ligi'ne üç puanla başlayan Galatasaray'da tartışılan isim Hakim Ziyech, sarı-kırmızılı takımdaki kariyerini noktalama kararı aldı.

Milli takımda geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen ve dünkü PAOK maçını izlemeye gelen Hakim Ziyech maçın ardından transfer sorularını yanıtsız bıraksa da gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Hakim Ziyech'in menajerinin hem Galatasaray yönetimi hem de Okan Buruk ile görüşerek Faslı oyuncunun başka bir takıma transfer olma isteğini iletti.

Okan Buruk geçtiğimiz dönemden bu yana bir türlü istenilen performansı ortaya koyamayan Hakim Ziyech'in satışına direkt olarak olumlu yanıt verdi. Devre arasında Galatasaray'a veda edecek olan Hakim Ziyech'in yeni durağının Katar olması bekleniyor.

Galatasaray formasıyla bu sezon 4 maçta toplam 237 dakika sahada kalan Hakim Ziyech gol veya asist katkısı üretemedi.

Okan Buruk, Ziyech transferine onay verdi "Seni eşcinsel olarak biliyoruz" Fenerbahçe, Union SG engelini iki golle geçti Beşiktaş, Ajax karşısında direnemedi Sergen Yalçın: Icardi sadece Türkiye'de oynar Arka Sokaklar Murat Komiser'in son hali şaşırttı!