Özel-Kılıçdaroğlu çekişmesinde Antalya raundu

CHP'de kazan kaynamaya devam ediyor. CHP Gençlik Kolları kongrelerinde Özgür Özel'e ve Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın isimler kozlarını paylaşıyor. Bu yarışlardan biri de Antalya'da yaşanıyor. CHP Antalya İl Kongresi'nde Özel konuşurken, 'Halkın umudu Kılıçdaroğlu' sloganı atan Eraycan Yılmaz'ın CHP Antalya İl Başkanlığı'nın en güçlü ismi olduğu belirtildi.

Kaynak: Medyatava Özel

MEDYATAVA/ÖZEL

CHP'de mevcut Genel Başkan Özgür Özel ve selefi Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki çekişme CHP Gençlik Kolları kongreleri üzerinden sürüyor.

CHP İl kongreleri 13-20 Ekim arasında yapılacak. Kongreler öncesinde Kılıçdaroğlu sahaya inmiş durumda. Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde İstanbul çıkarması yaptı. Kılıçdaroğlu bir dizi temaslarda bulundu. Kılıçdaroğlu İstanbul'da tv100'de gazeteciler Küpra Par ve Gürakn Hacır'ın sorularını yanıtladı.

Program sonunda bir grup CHP'li tv100 binasının önünde Kılıçdaroğlu'na destek verdi sloganlar attı. Yaşananlar Kılıçdaroğlu'nun sahada olduğunu gösterdi.

Özgür Özel Antalya İl Kongresine katıldığında broşürlerini toplayan, Özgür Özel konuşurken Kılıçdaroğlu sloganı atarak Özel’i konuşturmayan ve eski Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’e yakınlığıyla bilinen, dönemin Konyaaltı Gençlik Kolları Başkanı Haydar Eraycan Yılmaz'ın Genel Merkez'in engelleme girişimlerine rağmen aday olacağı öğrenildi.

Özgür Özel-Kemal Kılıçdaroğlu çekişmesinde Antalya İl Başkanlığı'nı Haydar Eraycan Yılmaz'ın kazanması durumunda bunun Kılıçdaroğlu ekibine artı olarak yazılacağı belirtiliyor.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat! Benfica'ya üç puanı Kerem ve Orkun getirdi