Özal'ın katili kim? NTV Semra Özal'ın Savcılık ifadelerini açıkladı! İşte Özal'ın verdiği isim!

NTV, Sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüyle ilgili olarak eşi Semra Özal'ın savcılığa verdiği ifadeye ulaştı.

Semra Özal, 15 yıl önce kendisine iletilen bir notu Sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten savcıya açıkladı.



NTV'nin ulaştığı üç sayfalık ifadede, şüpheli Hasan Alioğlu'nun Azerbaycan'daki adresi de yer aldı.



"Eşim öldükten 5 yıl sonra İstanbul'da oturduğum evime, benim bulunmadığım bir sırada bir şahıs gelmiş ve şahıs kapıdaki korumalara mutlaka Semra Hanım’ı görmem lazım demiş. Dışarıda olduğumu söyleyince şimdi size verdiğim şu notu bırakmış: "Turgut Özal'ı öldürdüler, katili Azerbaycan'da. İsmi Hasan Alioğlu'dur."



HABERİN TAMAMI


Cezaevinde sessizliğini bozdu; katili açıkladı Okan Buruk, Fernando Muslera'yı ikna edemedi İmamoğlu'nun Yerine Gelecek İsim Belli Oldu Kütahya'da vahşet! 2 ölü Skriniar yeni sezonda Fenerbahçe forması giyecek Demirören AVM'nin İsmi Değişti!