Oyuncu Devrim Özkan, Beşiktaş maçı öncesi Galatasaray'ın yıldızı Torreira'nın elini öptü

Oyuncu Devrim Özkan, Galatasaray'da forma giyen Lucas Torreira'yı Beşiktaş maçı öncesi, öperek şans diledi.

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak Galatasaray Beşiktaş derbisi için nefesler tutuldu. Artık dev derbinin başlamasına sayılı dakikalar kaldı. İki takım da ısınmak için sahaya çıkarken Galatasaraylı Lucas Torreira'yı bir sürpriz bekliyordu. Sahaya adım atar atmaz tribünlere doğru bakmaya başlayan Uruguaylı futbolcu, sevgilisi Devrim Özkan'ı gördü. Özkan sevgilisi ile kısa bir süre sohbet ettikten sonra elini öperek sahaya gönderdi.

Öte yandan oyuncu Devrim Özkan'ın babası Lütfi Özkan da arkasında Torreira yazan Galatasaray formasıyla kızının yanındaydı.

Oyuncu Devrim Özkan, Beşiktaş maçı öncesi Galatasaray'ın yıldızı Torreira'nın elini öptü

Volkan Konak'ın vasiyeti ortaya çıktı! Siyasilerden Volkan Konak için taziye mesajı Volkan Konak'ın cenaze töreni belli oldu! Dehşet veren olay! Öldüresiye dövdüler Volkan Konak'ın vefatı ünlüleri yasa boğdu Kimsesiz adamın vasiyeti yürek yaktı!