'Ötanazi' yasasına vatandaştan büyük tepki var! Medyatava TV mikrofonu uzattı, vatandaş tepki gösterdi: Önce tecavüzcülere, çocuk istismarcılarına ötanazi yapılsın!

Medyatava TV sokağın nabzını tutan Sokak Ağzı programında vatandaşların yasa tasarısı hakkındaki düşüncelerini ele aldı. Medyatava Editörü Betül Yiğit’in sorularını yanıtlayan vatandaşlar ötanazinin, uyutmanın bir çözüm olarak öne sürülemeyeceğini belirtirken, sokak hayvanları ile birlikte yaşamak istediklerini anlattı.

Kaynak: MedyatavaTV

Tedavi edilemeyen sokak hayvanlarının uyutulmasını öngören yasa tasarısı Meclis gündemine sunuldu. Hayvanseverlerin günlerdir karşı çıktığı yeni yasa tasarısı hem eylemlerle birçok şehirde hem de sosyal medyada günlerdir protesto ediliyor. İlk gündeme geldiğinde sahiplenilmeyen hayvanların uyutulmasını öngören yasa tasarısında bir takım değişiklikler yapılsa da çözüm olarak yine ötanazinin öne sürülmesi vatandaşların güvenini zedeleyen bir durum olarak öne çıkıyor.

Medyatava TV sokağın nabzını tutan Sokak Ağzı programında vatandaşların yasa tasarısı hakkındaki düşüncelerini ele aldı. Medyatava Editörü Betül Yiğit’in sorularını yanıtlayan vatandaşlar ötanazinin, uyutmanın bir çözüm olarak öne sürülemeyeceğini belirtirken, sokak hayvanları ile birlikte yaşamak istediklerini anlattı

Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Ünlü oyuncu evinde ölü bulundu Galatasaray'ın yeni hedefi Gonçalo Guedes Fatih Terim sorusu sosyal medyayı ikiye böldü 5 büyüklüğünde deprem! Kandilli: 3.3 büyüklüğünde bir deprem oldu