Önümüzdeki 15 güne çok dikkat etmeliyiz. Bu haritayı yayınladı ve milyonlarca vatandaşa acil uyarı yaptı

Sosyal medyada Hava Forum hesabından bir paylaşım yapıldı ve çok dikkatli olunması istendi: Önümüzdeki 15 güne çok dikkat etmeliyiz...

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Haziran ayının son haftasında başlayan yüksek sıcaklıklar sürerken Türkiye'nin dört bir yanından orman yangını haberleri de gelmeye başladı. 

Özellikle Akdeniz, Ege ve Çanakkale bölgesinde son haftalarda peş peşe orman yangını haberleri geldi.

Yangınlarda binlerce hektar arazi kül olurken, bazı yangınlar evlere de sıçradı. Hayatını kaybeden insanlar olurken, hayvanlar da telef oldu.

Yeniden yükselen sıcaklıklarla ilgili bir uyarı daha geldi ve dikkatli olunması istendi. 

Twitter yani X'te Hava Forum hesabından konuyla ilgili bir uyarı geldi ve özellikle 15 gün boyunca dikkatli olunması istendi.

Yapılan duyuruda "Önümüzdeki 15 güne çok dikkat etmeliyiz. Orman yangını risk haritamız Ege, Akdeniz ve Marmara için en yüksek seviyelere çıkıyor. 1000 defa söylenildi, yine söyleyelim: Lütfen ormanlara çöplerinizi bırakmayın, izmaritlerinizi atmayın. Ateş yakmayın. Bir şey olmaz demeyin..." denildi. 

Semih Çelik'le ilgili bilinmeyenler Altın Portakal'da büyük beğeni toplayan konuşma Narin Güran cinayetinde arşiv açıldı Narin cinayetinde sır perdesi aralanıyor Icardi ile Wanda Nara ilişkisinde sürpriz gelişme Orgazm hakkında tüm bildiklerinizi unutun