Okul bahçesinde büyük tehlike! Öğrencilerin canını hiçe saydılar... Bahçeye trafo koydular

Muğla'nın Bodrum ilçesi Mumcular beldesinde okulun bahçesine trafo yerleştirildi. Belediyeye şikayette bulunan veliler çocuklarının tehlikede olduğunu dile getirdi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2018 yılında yayınladığı genelgenin "F" bendinde "Okul bahçesinde öğrenciler için tehlike oluşturan trafo, yüksek gerilim hatları gibi ciddi ve yakın tehlike kaynaklarının acilen kaldırılması" şeklindeki açıklamaya rağmen Muğla'nın Bodrum ilçesinde okulun bahçesine trafo yerleştirildi.

Mumcular beldesinde lise olmadığı için öğrenciler Mumcular Ateş Canbaz Anaokulu'nda eğitimlerine devam ediyor. Öğrenciler için büyük tehlike oluşturan trafo için veliler isyan etti.

Belediyeye şikayette bulunan veliler yaptıkları açıklama şunları söyledi:

"Trafolar tehlikeli bir yatırım. Çevreye radyasyon yayıyor, zaman zaman patlamalar oluyor. Okulun bahçesinden bunu kaldırmak için belediyeye başvuru yaptık ama hala okulun bahçesinde tehlike saçan trafo duruyor."

Lapa Lapa Kar Yağışı Geliyor. Öğretmeni tarafından tecavüze uğradığını söyledi! Rojin'in ölümünde Narin yöntemi mi uygulandı? Şiddetli deprem oldu! İşte hissedilen iller... Ücretli Özel İçerik Üretme Kararı Aldı MEB okulların 1.5 gün tatil olacağını duyurdu!