Okan Buruk, Fenerbahçe derbisi planını hazırladı. İlk 11'de değişiklik yapacak

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında yarın Fenerbahçe deplasmanına konuk olacak Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk kritik maçın ilk 11'ini belirledi. Okan Buruk yeni transfer Roland Sallai'yi, Fenerbahçe karşısında ilk 11'de sahaya sürecek.

Gaziantep FK galibiyetle oynadığı beşinci maçtan da galibiyetle ayrılan Galatasaray'da gözler kritik Fenerbahçe maçına çevrildi.

Dev derbi için hazırlıklarını sürdüren ve yoluna kayıpsız devam ederek Fenerbahçe ile puan farkını açmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk kafasındaki ilk 11'de netleştirdi.

Antrenmanlarda çok iyi bir performans sergileyen Roland Sallai'yi, Fenerbahçe karşısında ilk 11'de sahaya sürmeyi planlayan Okan Buruk kadronun geri kalan kısmında bir değişiklik yapmayı düşünmüyor.

İşte Galatasaray'ın, Fenerbahçe derbisinde sahaya çıkacağı muhtemel ilk 11:

Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Barış Alper, Mertens, Sallai, Osimhen.

Amca Salim Güran'dan flaş talep! Narin cinayetinde görüntüler ortaya çıktı Van Bronckhorst, Salih Uçan'ı gözden çıkardı TOKİ'den Yüzde 25 İndirim Kampanyası Feci olay: İki kardeş hayatını kaybetti Dolar Almak Dolar Satmak İsteyenler Dikkat