Okan Buruk çağırınca teklifi kabul etti. Eyüpspor'dan, Galatasaray'a transferi bir dakika bile sürmedi

Devre arası transfer döneminde takıma takviye yapmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk rotasını Eyüpspor'da forma giyen Ahmed Kutucu'ya çevirdi. Eyüpspor formasıyla dikkat çeken bir performansa imza atan ve golleriyle takımını sırtlayan Ahmed Kutucu'yu devre arasında Galatasaray'a kazandırmak isteyen Okan Buruk yönetime şimdiden talimat verdi. Ahmed Kutucu'nun da Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Victor Osimhen, Mauro Icardi ve Michy Batshuayi gibi çok kaliteli ayaklara sahip olmasına rağmen forvet rotasyonuna bir de yerli isim eklemeyi düşünen Okan Buruk, Eyüspor'da forma giyen Ahmed Kutucu'yu transfer listesine ekledi.

Arda Turan'ın yönettiği Eyüpspor'da yeniden küllerinden doğan ve attığı gollerin yanı sıra performansıyla da takımın en önemli isimlerinden birisi haline gelen Ahmed Kutucu'yu kadrosunda görmek isteyen Okan Buruk şimdiden Galatasaray yönetimine transfer için talimat verdi.

Devre arası transfer döneminde Ahmed Kutucu için girişimlerde bulunacak olan Galatasaray, oyuncunun da sarı-kırmızılı takımda forma giymek istemesi nedeniyle transferi kısa süre içinde bitirebilir.

Ahmed Kutucu, geçen sezon Eyüpspor'la 1. Lig'de şampiyonluk yaşarken eflatun-sarılı formayla toplamda 30 resmi maça çıktı, 17 gol atıp, 7 asist yaptı.

Bahtiyar'ın 5. kez ifadesi alındı: O ismi suçladı Narin'in son görüntüleri ortaya çıktı! Narin Güran soruşturmasında kritik detay Ersin Destanoğlu, Beşiktaş'tan ayrılma kararı aldı Okan Buruk'un yeni hedefi Ahmed Kutucu 'Galata' filmindeki cesur sahneleri kriz çıkardı