Okan Buruk bir sene daha kal dedi ama inat etti kararından vazgeçmedi. Galatasaray'ı sildi attı

Galatasaray'ın efsane isimlerden birisi olan Fernando Muslera sezon sonunda Galatasaray'a veda etmeye hazırlanıyor. Sözleşmesinin son senesine giren ve futbolu ülkesi Uruguay'da bırakmak istediğini Okan Buruk'a söyleyen Fernando Muslera tüm ısrarlara rağmen Galatasaray'dan ayrılma kararı aldı. Fernando Muslera'nın, Galatasaray'dan ayrılıp Club Nacional'a imza atması bekleniyor.

Yılladır alıştığımız görüntüsünün bu sezon biraz altında kalan ve bazen de eleştiri oklarını üzerine toplayan Fernando Muslera, Galatasaray'dan ayrılma kararı aldı.

13 senedir Galatasaray forması giyen ve sarı-kırmızılıların kazandığı kupalarda büyük rol oynayan Fernando Muslera, Okan Buruk ile görüşerek takımdan ayrılma isteğini tecrübeli teknik adama iletti.

Galatasaray'daki misyonunu tamamladığını düşünen ve ilerleyen yaşı nedeniyle futbolu da ülkesinde bırakmak isteyen Fernando Muslera, Okan Buruk'un ısrarı karşısında ikna olmadı ve Uruguay'a transfer olma kararı aldı.

Sözleşmesinin son senesine giren Fernando Muslera, Galatasaray kariyerini bitirdikten sonra Uruguay ekibi Club Nacional ile sözleşme imzalayacak. Fernando Muslera; Galatasaray ile 7 Süper Lig şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası, 6 Türkiye Süper Kupası ve 1 kez de yılın futbolcusu ödülünü kazandı.

Galatasaray'dan, Osayi-Samuel bombası geliyor Bayern Münih'in, Hakan Çalhanoğlu ısrarı Galatasaray ile Muslera'nın yolları ayrılıyor İstanbul'da cenaze dirildi Fatih'teki vahşette 'siyah' detayı! Nevşehir'de dehşet anları