O ülkede blog yazarları öldürülüyor!

Bangladeş’in başkenti Dakka’da bir blog yazarı daha palayla öldürüldü.

Yıl başından bu yana üç blog yazarının öldürüldüğü Bangladeş'te benzer bir cinayet daha yaşandı. 40 yaşındaki blog yazarı Niloy Chatterjee, ülkenin başkenti Dakka'daki apartman dairesinde uğradığı palalı saldırıda öldü.



Polis, yazarın öldürülme nedenine ilişkin bilgi vermedi. Bangladeş medyası, El Kaide ile bağları olan Ensar el İslam adlı örgütün cinayeti üstlendiğini bildirdi.



Bangladeş Blogger ve Aktivist Ağı Başkanı İmran Sarker, “Beşinci kattaki odasına girdiler. Arkadaşını bir kenara itip öldürdüler. İslamcı militanların hedef listesindeydi” ifadeleriyle olayı anlattı.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Üniversiteli kadının ölümünde kürtaj detayı! Cinsel ilişki iddialarını kabul etti! Cinsel ilişki sırasında öldüren akım! 500 Bin TL'nin Aylık Faiz Getirisi ne Kadar? 2025 yılının acı vedaları! İşte kaybettiklerimiz Cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı!