Nüfus müdürlükleri hafta sonu da açık olacak!

14 Mayıs seçimleri dolayısıyla nüfus müdürlüklerinin hafta sonu da açık olacağı açıklandı. Böylece nüfus ve kimliklerle ilgili işlemler hafta sonu da yapılabilecek.

Oy kullanacakların kimlik kartı talebi için nüfus müdürlükleri 13-14 Mayıs'ta açık olacak.

Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleri nedeniyle nüfus müdürlüklerinde düzenlemeye gidildi.

Buna göre, oy kullanacak vatandaşların T.C. Kimlik Kartı talepleri için cumartesi ve pazar, müdürlükler açık olacak. İşlemler, randevusuz olarak yapılabilecek.

500 Bin TL'nin Aylık Faiz Getirisi Dudak Uçuklattı İstanbul'a Lapa Lapa Kar Geliyor Saat Verildi Salih Özcan adım adım Beşiktaş'a Fenerbahçe, Uğurcan Çakır'ı yakından takip ediyor İstanbul'da Bu Gece Kar Yağışı Başlıyor Son halini gören herkes aynı yorumu yapıyor!