Nokta dergisine yine toplatılma kararı!

Dergi 1,5 ay sonra yine aynı kararla karşı karşıya kaldı.

Geçen Eylül ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili hazırladığı kapak nedeniyle polis basını ve toplatılma kararıyla karşılaşan Nokta Dergisi’nin bu haftaki 24’üncü sayısına da toplatılma kararı geldi.



Bugün saat 16.30 sularında dergi binasına gelen Güvenlik Şube ekipleri, Nokta dergisi için toplatma kararını tebliğ etti. Dergi binasındaki tüm dergiler polisler tarafından toplandı. Toplatma işleminin dağıtım yerlerinde de başladığı öğrenildi.



Toplatma kararıyla birlikte Genel Yayın Yönetmeni Cevheri Güven ve Sorumlu Yazıişleri Müdürü Murak Çapan, da polis eşliğinde savcılığa ifadeye çağrıldı.



Ekipler, işlemleri tamamlamasının ardından Güven ve Çapan savcılığa ifadeye götürülecek.



Gelişmeler, Nokta dergisinin internet sitesi ve Twitter hesabından da duyuruldu






HIZLI BAŞLADILAR NOKTA dergisinin bu haftaki sayısına "toplatma kararı..." https://t.co/kwFvyFMbuM pic.twitter.com/ZkFtZ9BMuC


— NOKTA (@noktadergi) 2 Kasım 2015



NOKTA GYY Cevheri Güven ve Yazıişleri Murat Çapan gözaltına alındı... pic.twitter.com/iaBhEEAUo5


— NOKTA (@noktadergi) 2 Kasım 2015



#Nokta'ya toplatma ve gözaltı kararı! https://t.co/kwFvyFMbuM pic.twitter.com/PhsHTkra35


— NOKTA (@noktadergi) 2 Kasım 2015



Gözaltına alınmıştı; Saatçi sessizliğini bozdu O yaştakiler artık araç kullanamayacak Milyarder Jeff Bezos gün sayıyor Özgür Demirtaş sessizliğini bozdu Okan Buruk, Fernando Muslera'yı ikna edemedi Fenerbahçe'den 15 milyon euroluk transfer!