Nijerya'da mayın katliamı. Boko Haram militanları tarafından döşenen mayın patladı. 7 asker hayatını kaybetti

Nijerya'da bir mayının patlaması sonucu 7 asker yaşamını yitirdi.

Kaynak: İHA

Nijerya’nın Borno eyaletinde terör örgütü Boko Haram militanları tarafından döşenen mayının patlaması sonucu 7 asker hayatını kaybetti.

Nijerya’da terör örgütü Boko Haram’ın saldırıları devam ediyor. Askeri kaynaklar, Borno eyaletinde terör örgütü Boko Haram militanları tarafından yola döşenen mayının askeri aracın geçişi sırasında patlaması sonucu 7 askerin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Askeri kaynaklar, saldırının Monguno ve Baga köylerini birbirine bağlayan yolda düzenlendiğini aktararak, askerlerin devriye görevinde olduğunu ifade etti.

Nijerya'da güvenlik durumu giderek kötüleşiyor. Ülkede sık sık meydana gelen terör saldırıları, silahlı çatışmalar ve bombalı saldırılar, siviller ve güvenlik güçleri için büyük tehdit oluşturuyor.

Özellikle Boko Haram ve diğer terör örgütlerinin faaliyetleri, ülkenin birçok bölgesinde istikrarı tehlikeye atıyor. Nijerya hükümeti, güvenlik sorununu çözmek için uluslararası destek arayışında bulunuyor ve askeri operasyonlarını yoğunlaştırıyor.

Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Ünlü oyuncu evinde ölü bulundu Galatasaray'ın yeni hedefi Gonçalo Guedes Fatih Terim sorusu sosyal medyayı ikiye böldü 5 büyüklüğünde deprem! Kandilli: 3.3 büyüklüğünde bir deprem oldu