Narin Güran'ın ailesinden tepki çeken hareket! Adalet Bakanı Yılmaz Tunç soruşturmadaki son bilgileri verdi: Kamuoyunun bilmediği deliller var

Diyarbakır’da kayıp olarak aranmaya başlanmasını ardından 19’uncu günde cansız bedeni dere yatağında bir çuval içerisinde saklanmış şekilde cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne ilişkin soruşturmadaki son bilgileri Adalet Bakanı Yılmaz Tunç verdi ve "kamuoyunun bilmediği deliller var" dedi. Gazeteci Emrullah Erdinç de Narin'in ailesi hakkında yeni bir bilgiyi paylaştı ve tepki gösterdi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Diyarbakır’da Kuran Kursu'ndan çıktıktan sonra kaybolan ve cesedi 19 gün sonra dere yatağında çuval içinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturması hakkında tv100 canlı yayınında açıklamalarda bulundu.

Bakan Yılmaz, "Kamuoyunun bilmediği deliller var. Savcılar Narin'in failini tespit edecek." dedi.

Bakan Yılmaz şunları söyledi:

Titiz bir çalışma yapılıyor. Narin evladımızı katledenler kim, gizlilik kapsamında soruşturma devam ediyor. 19 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı, adli soruşturma başlatıldı. 250’ye yakın kişinin ifadesi alındı. 12 kişi tutuklu. DNA örnekleri alındı. Bulgular var elimizde.

Narin evladımızdan alınan 91 DNA örneği, baz çakışmaları, HTS ayrıntıları, ifadeler inceleniyor. Kamuoyuna yansımayan kısımlar var. 

Baz çakışmaları değerlendiriliyor. Kim kiminle hangi saatte görüştü, bu araştırılıyor. Kamera kayıtları var, TÜBİTAK’ta sesler inceleniyor. Katiller en ağır cezayı alacak. Milletimizin vicdanı rahatlayacaktır.

Gazeteci Emrullah Erdinç de Güran ailesi hakkında şunları söyledi:

Güran ailesi katilin değil, paranın peşine düştü.

21 Ağustos'ta yaşadığı köy Tavşantepe'de katledilen ve 19 gün sonra dere yatağında bir çuval içinde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ı,
Kim
Neden
Nerede
Ne zaman
Nasıl öldürdü hala netlik kazanmadı.
Amcası kasten öldürme,
annesi, abisi ve yengesi kasten öldürmeye iştirak,
Diger akrabaları da suçluyu kayırma, suç delillerini yok etme suçlamasıyla tutuklandı.
Hepsi ifadesinde Narin'i kimin öldürdüğünü bilmiyorum dedi.
Bütün bunlar olurken sosyal medya günlerce, eskisi kadar olmasa da hala Narin için seferber oldu.
Ancak Güran ailesi gerçeğin peşine değil de o mesajların peşine düştü.
Kendilerine hakaret edildiği gerekçesiyle şu ana kadar Diyarbakır adliyesine 414 suç duyurusunda bulundular.

Bu suç duyuruları arabulucuya gönderiliyor ve orada şikayetin geri çekilmesi için para talebinde bulunuluyor.

Tüm Türkiye Narin için adalet arıyor, onlarsa adalet saraylarında para pazarlığı yapıyor.
Parayı bilmem ama adalet er ya da geç yerini bulacak.

Vatandaşlar Dikkat Bu Gıdalardan Uzak Durun Narin Güran cinayetinde kritik gelişme Neftçi Bakü, Fatih Terim için harekete geçti Arda Güler'e Premier Lig devi Arsenal kancası Kayserispor'dan, İsmail Kartal bombası Asgari Ücrete Rekor Zam: 40 bin 436 Lira Oldu