Narin Güran olayında cinsel istismar iddiası: Ablası da şüpheli şekilde ölmüş

Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran bu sabah saatlerinde evine sadece 1,5 kilomtere mesafede dere yatağında ölü bulundu. Bir çuval içerisinde bulunan cesedin üzeri taşlarla kaplıydı. Adli Bilişim Uzmanı İsa Altun tv100 canlı yayınında çarpıcı bilgiler verdi. Cinsel istismar ihtimaline değinen Altun, Narin Güran'ın engelli ablasının da şüpheli şekilde öldüğüne dikkat çekti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Diyarbakır'da 19 gündür aranan 8 yaşındaki Narin Güran'dan acı haber geldi. Güran'ın cesedi üç gündür aramaların yapıldığı dere yatağında çuval içinde ve üzeri büyük taşlarla kapatılmış halde bulundu. Çuvalın içerisinde Narin'in başörtüsü ve Elif Ba cüzü de çıktı. Gözler adli tıptan gelecek otopsi raporuna çevrildi.

Adli Bilişim Uzmanı İsa Altun tv100 canlı yayınında Narin olayı ile ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"MRDİVENLERDEN DÜŞTÜĞÜ SÖYLENİYOR, ONUN DA ARAŞTIRILMASI GÜNDEME GELECEKTİR"

Altun, "21 Ağustos’tan bu yana kayıp olan çocuğumuzun bugün çuval içerisinde bulunmasıyla bu cesedin bir yerlerden bir yerlere düşünüyorum. Aile biraz sıkıntılı bir aile, engelli ablası hayatını kaybetmiş merdivenlerden düştüğü söyleniyor onun da araştırılması gündeme gelecektir." dedi.

"İSTEDİĞİ KADAR SİLSİN"

Tutuklanan amca Salim Güran'ın WhatsApp mesajlarını silmesine değinen Altun, "Ağır cezalık suçlar kapsamında ülkemizle Meta şirketi arasında bir anlaşma var. İstediği kadar mesajı silsin, bir basit uygulamayla bile kaybolan mesajlar geri getirilebiliyor. Ağır Ceza Mahkemesi ilgili şirkete yazı yazacaktır." ifadelerini kullandı.

CİNSEL İSTİSMAR İHTİMALİ...

Altun cinsel istismar ihtimaline ilişkin, "Suya atılmasının en büyük sebebi eğer bir cinsel istismar söz konusuysa ya da bir travma yaşadıysa bunu yok etmek amaçlı. Suya atanlar bunu planlı ve organize bir şekilde düşünmüşler." dedi.

 Altun, Türk emniyetinin ve jandarmanın cinayet vakalarını çözmede çok başarılı olduğu faili mechulun oldukça düşük olduğunu İstanbul'da bu oranın sıfır olduğunu söyledi.

Narin'in akrabalarından akılalmaz yöntemler Narin Güran cinayetinde en önemli delil... Altın Almak İsteyenlere Seslendi Tarih Verdi Narin'in cansız bedeni böyle bulundu... Antalya'da açık alanda cinsel ilişki rezaleti Narin Güran cinayetinde 18 dakikalık sır