Narin Güran cinayetinde kritik detaylar: Cansız bedeni bulunduğunda telefon trafiği yoğunlaşmış

Başak Şengül’ün tv100’de sunduğu Doğru Yorum programında, Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili önemli bilgiler paylaşıldı. Canan Altıntaş'ın aktardığı detaylar, soruşturmanın seyrini değiştirebilecek nitelikte.

Kaynak: tv100.com

tv100'de Başak Şengül ile Doğru Yorum'un bu haftaki konukları eski CHP Milletvekili emekli Kurmay Albay Dursun Çiçek, Avukat Ruşen Gültekin, gazeteciler Gürbüz Evren, Ferhat Murat ile tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı oldu.

Programda gündeme dair gelişmeler ele alınırken Diyarbakır'da 21 Ağustos'ta kaybolduktan 19 gün sonra dere yatağında cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'la ilgili kritik bilgiler paylaşıldı. 

Diyarbakır'da bulunan tv100 muhabiri Canan Altıntaş, Güran ailesi arasında yapılan telefon görüşmelerinin yer aldığı HTS kayıtlarının savcılığa gönderildiğini belirterek dikkat çeken bir detayı açıkladı.

DERE YATAĞINA YAKIN SİNYAL ALINDI

Altıntaş, kayıtlarda Narin'in kaybolduğu, amca Salim Güran'ın tutuklandığı ve Narin'in cesedinin dere yatağında bulunduğu günlerde Güran ailesindeki telefon trafiğinin yoğunlaştığının tespit edildiği belirlendiğini bildirdi.

Buna göre Narin'in kaybolduğu 21 Ağustos, amca Salim Güran'ın tutuklandığı 2 Eylül ve Narin'in cesedinin bulunduğu 8 Eylül tarihlerinde anne Yüksel, amca Salim, baba Arif, ağabey Enes ve amca Fuat Güran arasında yoğun bir telefon görüşmesi gerçekleşti.

Altıntaş ayrıca Narin'in cesedinin bulunduğu Eğertutmaz Deresi yakınlarında Narin'in bazı yakınlarının telefonlarından sinyal alındığı belirlendiğini bildirdi.

Bronckhorst, Chamberlain hakkında kararını verdi Alp Kavasoğlu hayatını kaybetti Adana Demirspor, Volkan Demirel'e teklif götürdü Yeni Asgari Ücrette Üç Rakam Öne Çıktı Ekrem İmamoğlu'nu Kızdıracak Diploma Açıklaması Haluk Bilginer ile Can Dündar bir araya geldi