Müjdat Gezen'in son görüntüsü sevenlerini üzdü: Rahatsızlandı! Programları iptal edildi

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne sağlık sorunları nedeniyle katılamayan usta sanatçı Müjdat Gezen'in bu akşam Muğla'da düzenlenecek olan gösterisi de iptal edildi.

Usta oyuncu Müjdat Gezen dün akşamki 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'ne sağlık sorunları nedeniyle katılamadı.

Erdal Özyağcılar, Işıl Yücesoy,Selçuk Yöntem Şerif Sezer ve Müjdat Gezen'e; "Onur Ödülü”, oyuncular Farah Zeynep Abdullah ve Aras Bulut İynemli'ye "Başarı Ödülü" verildi. Gezen dışındaki tüm oyuncular geceye katılarak ödüllerini aldı.

Gezen ise rahatsızlığı nedeniyle festivale katılım sağlayamadı. Gezen ise görüntülü mesaj aracılığıyla teşekkürlerini iletti ancak Gezen'in rahatsız ve yorgun hali sevenlerini üzdü.

Görüntüde Gezen'in ellerinin ve ayaklarının sürekli titrediği görüldü.

Gezen'in bu akşam da 31. Muğla Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde gösterisi vardı. Ancak etkinlik Gezen'in sağlık sorunu nedeniyle iptal edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"31. Muğla Kültür ve Sanat Şenliği'nde düzenleyeceğimiz Müjdat Gezen interaktif gösterisi, kıymetli sanatçımızın yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle iptal edilmiştir."

"Evinde istirahat halinde olan sanatçımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, anlayışınız için teşekkür ediyoruz."

İslam Memiş Uyardı: Uzak Durun Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi İşte iddianamedeki bir numaralı sanık Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında yeni gelişme Emekliye 2 maaş - 2 tazminat düzenlemesi!