MHP lideri Devlet Bahçeli siyaseti bırakacak iddiası... Yerine gelecek ismi açıkladı

Spiritüel danışman Macide Zühre Ağırbaş daha önce bir siyasi büyüğün hastalık nedeniyle genel başkanlığı bırakacağını açıklamıştı. Ağırbaş o ismin Bahçeli olduğunu iddia etti. Ağırbaş, "yıldızlara göre" MHP'nin başına gelecek ismi de açıkladı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Spiritüel danışman Macide Zühre Ağırbaş'ın ekim ayının başında gazeteci Özlem Uçar ile Youtube'da yaptığı "Kadim Sırlar" programında deprem uyarısında bulunduğu ortaya çıkmıştı. Ağırbaş, "Büyük yangın ve depremler olacak. Güneş tutulması eşittir deprem. Yıldıznamede büyük deprem olacağı çıkıyor. Ama 3 ay içerisinde olur ama kışın ortasında olur, ama 15 gün içinde olur. Onu bilemem. Büyük bir deprem bekliyoruz." demişti. Ağırbaş'ın bu açıklamasından 15 gün sonra Malatya'da 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Ağırbaş, Medyatava'ya yaptığı değerlendirmede bir uyarıda daha bulunmuş, Ağırbaş'ın o programda bir siyasi liderin hastalık nedeniyle söylemesi de dikkat çekmişti.

O programda Ağırbaş, "Siyasi büyüklerimizden bir tanesinin hastalığının çok ciddi boyuta ulaşacağı, siyasetten çekileceği görülüyor." demişti. Bu konuda yeni açıklama yaptı.

Ağırbaş, Türkiye'nin bazı sırlarının ortaya çıkacağını duyunca herkesin şok olacağını söyledi. Devlet içerisinde de bazı şeylerin sona ereceğini iddia etti. Ağırbaş, doğru bilinenlerin değişeceğini belirterek "Bazı bitişler olacak. 20 yıllık değişimler olacak. İktidar 20 yıllık bir döngünün sonuna gelmiş olabilir. 2025'in mart ayına kadar çok şey değişmiş olacak." dedi.

Ağırbaş, yaptığı açıklamada, "MHP lideri Devlet Bahçeli ciddi sağlık sorunları yaşayacak. Özellikle bacaklarında ve iç organlarındaki rahatsızlıktan dolayı istemeyerek de olsa MHP liderliğini bırakıp siyasetten çekilecek. Bahçeli'yi zorlu bir süreç bekliyor. MHP'den daha önce ayrılan Koray Aydın, Ümit Özdağ ve Sinan Oğan MHP'ye geri dönecek. Genel başkanlık için birçok isim gündeme gelecek ama Sinan Oğan'ın yıldızı daha yüksek." iddialarında bulundu.

Malatya'ya meydan okudu kavga yine orta çıktı! Real Madrid, Dortmund'u ikinci yarıda yıktı Antalyaspor'da ilk hedef Emre Belözoğlu Jose Mourinho'nun tazminat bedeli ortaya çıktı Bahçeli'nin Öcalan çıkışında kim, ne dedi? Bahçeli'nin yüzüğünün ve rozetinin şifresi...