Mevsimler cinsel isteği nasıl etkiler, Mevsiminde cinsellik nasıl olur? İşte cinsellik hakkında bilmeniz gereken tüm detaylar

Mevsimlerin cinsel isteği nasıl etkilediği ortaya çıktı. Araştırmalar sonuç verdi. Peki ya mevsimler cinsel isteği nasıl etkiler?

Mevsimlerin cinsel istek üzerindeki etkileri ortaya çıktı. Meğer partnerinizle yaşadığınız sorunların en temelinde hava şartları da yer alıyormuş. Peki ya mevsimler cinsel isteği nasıl etkiler...

MEVSİMLER CİNSEL İSTEĞİ NASIL ETKİLER?

Mevsim değişiklikleri elbette tüm enerjimizi, mutluluğumuzu yakından etkileyen durumlar arasında yer almaktadır. Bilhassa yaz insanı yahut kış insanlarının bakış açılarıyla mevsimlerin günlük hayattaki etkisi bir hayli yüksek olurken, mevsimlerin cinsellik üzerindeki etkileri ortaya çıktı.

Yaz ayları diğer aylara oranla insanların kendilerini çok daha enerjik ve umutlu hissettiği mevsimlerden bir tanesi olurken yaz aylarında sosyalleşmenin çok daha fazla artmasıyla tatil dönemlerinde seksin çok daha yoğun olarak istendiği düşünülmektedir.

Ancak hormonal olarak bakıldığında yaz ayları cinsel isteğin azalmasına sebep olduğu söylenmektedir. 

Yürütülen araştırmalar sonucunda kadın ve erkeklerin hormon seviyelerinin yaz aylarında düşük olduğu belirlenirken, sonbaharda durumun tam tersi olduğu ortaya çıkmıştır.

Bazı araştırmalar soğuk kış günlerinde erkeklerin cinsel isteklerinin arttığını söylerken başka bir araştırma ise erkeklerin soğuk kış günlerinde kadınların bedenini çok daha çekici bulduğu sonuca varmıştır.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat! Benfica'ya üç puanı Kerem ve Orkun getirdi