Mert Demir, Güneş, Emre Fel, Soft Analog... 2024 - 2025 üniversite dönemi Keepers Fest ile başlayacak

21 Eylül’de Parkorman’da gerçekleşecek Keepers Fest’in konukları, Mert Demir, Güneş, Emre Fel ve Soft Analog.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

2023’te farklı müzik türlerini farklı şehirlerde ve farklı satılımcılarla buluşturan +1 Sunar: Keepers Fest, bu kez dev kadrosuyla İstanbul’un en keyifli festival mekanlarından Parkorman’da gerçekleşiyor.

Üniversite döneminin başlangıcını müthiş isimlerle yapacak olan +1 Sunar: Keepers Fest’te Mert Demir, Güneş, Emre Fel ve Soft Analog. sahne alacak.

Biletler www.bubilet.com.tr'de satışta!

MERT DEMİR

Müziğiyle farklı janrları bir araya getiren; söz yazarı, besteci, prodüktör ve aranjör Mert Demir, imza attığı başarılı şarkılar ve kendine özgü tarzıyla milyonların beğenisini topluyor. “Acı Veriyor”, “Cehennemin Dibi”, “Ateşe Düştüm”, “Gözlerime Bak”, “Pusulam Rüzgar” ve “Antidepresan” parçaları sanatçının hit kategorisinde yer alan bestelerinden bazıları. Dijital platformlarda dinlenme rekoru kıran Mert Demir, +1 Sunar: Keepers Fest’in headliner’ı olarak Bonus Parkorman sahnesinde onbinlerce hayranıyla beraber şarkılarını söyleyecek.

GÜNEŞ

R&B, pop ve Türkçe rap tarzları altında müzik üreten Güneş, "Suçlarımdan Biri" ve Uzi ile düet yaptığı "Dua" ile Spotify'da en çok dinlenenler listesine girdi. Uzi’nin ardından Lvbel C5 ile yapılan “NKBİ & Yapamam” remix çalışması kısa sürede müzik listelerinde zirveye çıktı. Youtube'da 50 milyondan fazla dinlemesi olan Güneş, 2020 yılında "Dua" şarkısıyla yılın en iyi çıkış yapan sanatçısı ödülünü kazandı, 2022 yılında Number One Müzik Ödülleri'nde en iyi rap şarkıcı, en iyi klip ("NKBI") ve en iyi şarkı dalında aday gösterildi.

EMRE FEL

Yeni Anadolu Rock akımının öncülerinden Emre Fel, yayımladığı şarkılar ile milyonlar tıklanarak günden güne takipçi kitlesini arttırıyor. 2024 yılında çıkardığı "Veda Türküsü" albümü ve ardından gelen "Merhabalar", "Senden Güzeli Mi Var", "Yar Bensiz" gibi viral şarkılarla adından sıkça söz ettirdi. Şimdilerde ise temsil ettiği Anadolu’yu karış karış gezip konserlerde bu toprağın müziğini yaşatıyor.

SOFT ANALOG

2019 yılında Ankara’da kurulan Soft Analog, synth-pop, indie pop, dream pop türlerini benimseyerek ürettiği parçalarında şehir yaşantısını ve modern zamanın yaşattığı duyguları yansıtıyor. Disko, synth-pop, dream-pop, new wave, funk ve elektro dans-pop formlarının sesleriyle hayat bulan grup, 80'ler ve 90’lardan da ilham alıyor. Soft Analog'un şarkıları melankolik ve eleştirel bir anlatımla modern hayatın yarattığı duygu ve farkındalıklara değinmekte.

Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Ünlü oyuncu evinde ölü bulundu Galatasaray'ın yeni hedefi Gonçalo Guedes Fatih Terim sorusu sosyal medyayı ikiye böldü 5 büyüklüğünde deprem! Kandilli: 3.3 büyüklüğünde bir deprem oldu