Mersin'de aile katliamı: Babayı, oğlu ve gelini öldürdü

Mersin'in Mut ilçesinde yol tartışmasında resmen katliam yaşandı. T.K., tartıştığı Kemal Veli Akyaka'yı, oğlu Durmuş'u gelini Ruhan'a av tüfeği ile kurşun yağdırdı. 3'ü de olay yerinde hayatını kaybetti. T.K. ise jandarmaya giderek teslim oldu.

Kaynak: İHA

Mersin'in Mut ilçesine bağlı kırsal Çömelek Mahallesi'nde iddiaya göre mahalle sakinlerinden T.K. patpat olarak tabir edilen tarım aracıyla geçerken, pekmez kaynatan komşuları Kemal Veli Akyaka (65) ve çocuklarıyla tartıştı.

KURŞUN YAĞDIRDI

Daha sonra eve giderek av tüfeğini alan T.K., olay yerine dönerek tartıştığı baba Kemal Veli, oğlu Durmuş (35) ve gelini Ruhan Akyaka'ya (35) peş peşe ateş etti. Mahallelinin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.

JANDARMAYA TESLİM OLDU

Sağlık ekipleri vurulan 3 kişinin de hayatını kaybettiğini tespit etti. Şüpheli T.K.'nin ise bölgeye giden jandarma ekiplerine teslim olduğu öğrenildi.

Olay yerinde ekipler inceleme yaptı, soruşturma başlatıldı.

Amca Salim Güran'dan flaş talep! Narin cinayetinde görüntüler ortaya çıktı Van Bronckhorst, Salih Uçan'ı gözden çıkardı TOKİ'den Yüzde 25 İndirim Kampanyası Feci olay: İki kardeş hayatını kaybetti Dolar Almak Dolar Satmak İsteyenler Dikkat