Meral Akşener hakkında bomba iddia. Seçimden bir ay önce Kılıçdaroğlu'na tuzak mı kuruldu? 'Dinlenemeyen oda'da Erdoğan'ı kazandıracağız çıkışı. Birçok şahidi var...

İYİ Parti'ni kurucularından, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ eski genel başkanı Meral Akşener hakkında bomba bir iddiada bulundu. Özdağ, Akşener'in seçimden bir ay önce Recep Tayyip Erdoğan'ın kazandırmak için düğmeye bastığını söyledi. Özdağ, Akşener ile danışmanı arasında dinlenemeyen odada gerçekleştiğini öne sürdüğü konuşmayı aktardı. Özdağ'ın bu sözleri Akşener, "Kemal Kılıçdaroğlu'na tuzak mı kurdu?" sorusunu gündeme getirdi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Mine Özbek’in Youtube kanalında İYİ Parti’nin Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener hakkında 'dinlemeyen oda' iddiasında bulundu.

Özdağ, Akşener'in 'dinlenemeyen oda'da danışmanına söylediklerini programda aktardı. Özdağ seçimden bir ay önce Akşener'in 'Recep Tayyip Erdoğan'ın kazandırmak için düğmeye bastığını iddia etti.

Konuyla ilgili detaylı bilgi veren Özdağ şunları söyledi:

Özdağ, Akşener ile danışmanı arasında geçen konuşmayı şöyle aktardı:

“Meral Akşener, seçimden (2018) 1 ay önce beni dinlenemeyen odaya götürdü. Bana ‘Nedenini sorma, adamı (Erdoğan’ı) cumhurbaşkanı seçiyoruz’ dedi. Sen ne diyorsun ya dedim”

CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN 40 DAKİKALIK GÖRÜŞME

Akşener, 5 Haziran'da sürpriz şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ziyaret etmişti.

Erdoğan-Akşener arasındaki sürpriz görüşme yaklaşık 40 dakika sürmüştü.

"MAALESEF İHANETİ DE GÖREBİLİYORUZ"

2018 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'ni Erdoğan'a kaybeden CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Akşener için 'ihanet' imasında bulunarak, "Sayın Akşener’i daha sonraki süreçte Saray’da görünce doğrusunu isterseniz şaşırmadım... Yaşadığımız bu topraklarda maalesef ihaneti de görebiliyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Özdağ'ın açıklamalarının ardından sosyal medyada 'Kılıçdaroğlu'na 2018 seçimlerinde tuzak mı kuruldu?' sorusunun sorulmasına neden oldu.

Amca Salim Güran'dan flaş talep! Narin cinayetinde görüntüler ortaya çıktı Van Bronckhorst, Salih Uçan'ı gözden çıkardı TOKİ'den Yüzde 25 İndirim Kampanyası Görenler gözlerine inanamıyor! Dolar Almak Dolar Satmak İsteyenler Dikkat