Meral Akşener aylar sonra ortaya çıktı: Görenler tanıyamadı! Geri mi dönüyor?

İYİ Parti'nin kurucu Genel Başkanı Meral Akşener uzun süre sonra görüntülendi. Akşener ailesi ile Kuğulu Park'ta çay içti. Akşener'in son hali dikkat çekti.

Meral Akşener’in uzun bir aradan sonra görüntülenmesi, özellikle siyaseti bırakmasının ardından kamuoyundan uzak durması nedeniyle dikkat çekti.

İYİ Parti Genel Başkanlığı görevini Müsavat Dervişoğlu’na devrettikten sonra sessizliğe bürünen Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptığı görüşmeyle gündeme gelmişti.

Bu görüşmenin ardından ortalarda görünmeyen Akşener’in, saç rengini sarıya boyatması ve son hali sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Uzun süre ortalarda görünmeyen Akşener, eşi Tuncer Akşener ve yakın ekibiyle birlikte Ankara Kuğulu Park’ta görüntülendi.

Meral Akşener’in saç rengindeki değişiklik ve yeni imajı, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Kullanıcıların bir kısmı, Akşener’in bu yeni görünümünü olumlu karşılarken, bazıları ise bu değişimin siyasi anlamlar içerdiğini öne sürdü.

Amca Salim Güran'dan flaş talep! Narin cinayetinde görüntüler ortaya çıktı Van Bronckhorst, Salih Uçan'ı gözden çıkardı TOKİ'den Yüzde 25 İndirim Kampanyası Feci olay: İki kardeş hayatını kaybetti Dolar Almak Dolar Satmak İsteyenler Dikkat