Menzil’deki miras kavgasının görüntüleri ortaya çıktı: Babamın vefatının ikinci günü sizinkiler dergah bastı

Menzil’deki miras kavgası görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Menzil şeyhi Abdülbaki Erol'un ölümü sonrasında 3 kardeşin girdiği miras kavgasında yaşananlar kameralara yansıdı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Menzil’deki miras kavgası dallanıp budaklanıyor. Miras kavgasına tutuşan 3 kardeş artık kameralar önünde tartışmaya çekinmiyor.

Menzilciler, tarikat mensuplarının önünde tartışmaya tutuştu. Söylenen sözler de miras kavgasının hangi, boyuta evrildiğini gözler önüne serdi.

"SEN BANA İLK GÜN HER ŞEY MİRASTIR DEMEDİN Mİ?"

Konuşma sırasında kardeşlerin; "Sofileri oradan çıkartıp, kiraların faizini bile istediler. Bunu nasıl çözeceksin acaba? Ağabey sen şimdi böyle konuşuyorsun da babamın vefatının ikinci günü sizinkiler dergah bastılar. Ben sana geldim bak. Daha 2. gün hüküm bile çıkmadan. Ağabey bak millet birbirini yiyecek. Sen kızdın dışarıya çıktın. Sen bana ilk gün demedin mi her şey mirastır?" sözleri kameraya yansıdı.

TARTIŞMA BÖYLE SONLANDI

Tartışmayı orada bulunan biri “Haydi, haydi, haydi, haydi” diye bağırarak sonlandırdı.

Malatya'ya meydan okudu kavga yine orta çıktı! Real Madrid, Dortmund'u ikinci yarıda yıktı Antalyaspor'da ilk hedef Emre Belözoğlu Jose Mourinho'nun tazminat bedeli ortaya çıktı Bahçeli'nin Öcalan çıkışında kim, ne dedi? Bahçeli'nin yüzüğünün ve rozetinin şifresi...