Mehmet Ali Erbil'in sevgilisinden cinsel hayat itirafı: Hala bir şeylerin çok güzel olabilmesi...

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan, ilişkilerinde maddiyatın önemine değinirken, cinsel hayatlarına dair de itirafta bulundu. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan, ilişkilerinde maddiyatın önemine değinirken, cinsel hayatlarına dair de itirafta bulundu. 

Mehmet Ali Erbil ile bir ayrılıp bir barışan, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan, TikTok canlı yayınında şaşırtan açıklamalarda bulundu. 

 "Mahallede 65 yaşında bir adamla görüşecek halim yok. Doğruya doğru... Tabii ki de onun güçlü olması, ünlü olması, parasının olması, komik olması kriterlerin hepsini dolduruyor yani." diyen Ceylan, ilişkilerinde maddiyatın ne denli önemli olduğuna değindi.

"HALA BİR ŞEYLERİN ÇOK GÜZEL OLABİLMESİ..."

Ceylan, cinsel hayatlarına dair de "Hala bir şeylerin çok güzel olabilmesi... Hepsinin etkisi var yani. Sizin kriterleriniz yok mu hayatta?" ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz yıl bir programda cinsel hayatı hakkında "Allah'ıma şükür. Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim. Ben andropoza girmedim, benim cinselliğim devam ediyor" demişti.

Narin'in öldürülmesinde yürek yakan ihtimal! Salim Güran'ın oğlunun ifadesi ortaya çıktı Acun, Jose Mourinho'nun istemediği Pedro'yu alıyor Lise öğrencisine 'Erdoğan'a hakaret' davası Türkiye Güzeli Bu Sağlık Ocağında Çalışacak Derbide favori gösterilen taraf Fenerbahçe