MasterChef Türkiye'de gerginlik! Yarışmacılar birbirine girdi: Ben senin canın değilim

MasterChef Türkiye'nin önceki akşam ekrana gelen bölümünde Deniz ve Leyla arasında gerginlik yaşandı. Deniz'in kendisine kinayeli bir biçimde "Canım" demesine sinirlenen Leyla "Şef gibi not tutuyor saygısız, ben senin canın değilim" dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

MasterChef Türkiye'nin önceki akşam ekrana gelen bölümünde Deniz ve Leyla arasında gerginlik yaşandı. Deniz'in kendisine kinayeli bir biçimde "Canım" demesine sinirlenen Leyla "Şef gibi not tutuyor saygısız, ben senin canın değilim" dedi.

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye'de gergin anlar yaşandı. 

DENİZ, ŞEF GİBİ DAVRANINCA SİNİRLER GERİLDİ

Sık sık not alan Deniz "Size şefleri dinleyin diye bir şey söylemeyeceğim o olması gereken bir şey. Biz yukarıdan baktığımızda sizin orada doğru yaptığınızı zannettiğiniz görüyor ve uyarıyoruz. Bunu art niyet için yapmıyoruz. Sizlerden birini yukarı çıkması bize ekstra bir şey katmıyor. Sizi uyarırken biriniz mutlu olurken diğeriniz demoralize olabiliyor. Geçen hafta böyle bir gerginlik oldu. Benim sesimi duymak istemiyorsanız ya da yardım da istemiyorsanız 'Bana karışma' diyebilirsin. Sen istemeyebilirsin ama çıkmasını istediğim kişiye yardım edeceğim. Baştan söyleyeyim de gerginlik çıkmasın. Şef ya da usta yemeğin nasıl yapıldığını anlatabilir ama öğretemez. Bu sizin becerinize kalmış" dedi. Araya giren Mehmet Yalçınkaya "Tarif vermesine izin vermiyoruz zaten" dedi.

"ŞEF GİBİ YAZIP DURUYOR, SAYGISIZ"

Deniz'in bu tavırlarına sinirlenen Leyla "Şef gibi eline almış yazıp duruyor. Saygısız" dedi.

Deniz ise "6 kişi iyi yapabilmiş, çıkartabilmiş" ifadelerini kullandı. Leyla, "Keşke yukarıda olup sizi izleyebilseydik. İzin verirseniz şefler konuşsun da yanınıza çıkacağım" şeklinde karşılık verdi.

"BEN SENİN CANIN DEĞİLİM"

Son olarak Leyla "Yukarı çıkanları tebrik ederim. Bizler de oraya geleceğiz. Bize destek olmalarını beklerdim. İlk turdan sonra '6 kişi iyi seçilmiş' demeleri hiç hoş değil" dedi. Deniz'in kendisine "Canım burada hiçbir şey gizli kalmıyor" karşılığına sinir olan Leyla "Ben senin canın değilim. İsmim Leyla soyadım da Ünlü" ifadelerini kullandı.

Somer Sivrioğlu, ise Deniz'i "Sizin onlardan daha iyi olduğunuz için değil grubunuz daha erken olduğu için yukarı önce çıktınız" diye ikaz etti.

Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Ünlü oyuncu evinde ölü bulundu Galatasaray'ın yeni hedefi Gonçalo Guedes Fatih Terim sorusu sosyal medyayı ikiye böldü 5 büyüklüğünde deprem! Kandilli: 3.3 büyüklüğünde bir deprem oldu