Malatya depremini 15 gün önceden bildi... Yeni uyarı geldi: Bir büyük deprem daha olacak

Spiritüel danışman Macide Zühre Ağırbaş'ın ekim ayının başında Özlem Uçar ile Youtube'da yaptığı "Kadim Sırlar" programında deprem uyarısında bulunduğu ortaya çıktı. Ağırbaş, Medyatava'ya yaptığı değerlendirmede bir uyarıda daha bulundu. Ağırbaş'ın o programda bir siyasi liderin hastalık nedeniyle söylemesi de dikkat çekti.

Kaynak: Medyatava Özel

Malatya Kale merkezli saat 10:46'da 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem sonrasında 60'a yakın artçı sarsıntı kaydedildi. Deprem, Elazığ, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Erzincan, Adıyaman, Kahramanmaraş, Batman, Tunceli'de, Kayseri gibi çok sayıda ilden hissedildi.

Deprem nedeniyle bir kez daha yürekler ağza geldi.

Spiritüel danışman Macide Zühre Ağırbaş'ın Ekim ayının başında gazeteci Özlem Uçar ile birlikte yaptığı "Kadim Sırlar" programında büyük deprem uyarısında bulunduğu ortaya çıktı.

Ağırbaş, "Büyük yangın ve depremler olacak. Güneş tutulması eşittir deprem. Yıldıznamede büyük deprem olacağı çıkıyor. Ama 3 ay içerisinde olur ama kışın ortasında olur, ama 15 gün içinde olur. Onu bilemem. Büyük bir deprem bekliyoruz." dedi.

Uçar'ın deprem olacak bölgeyi sorması üzerine Ağırbaş o programda, "Bölge vermemeyim, insanları tedirgin etmek istemiyorum. Korku ile yaşamak doğru değil. Korku enerjisi yaymak doğru değil. Ama evimizi ağır eşyalardan arındırabiliriz." ifadelerini kullandı.

Ağırbaş, MedyaTava'ya bir büyük deprem daha beklediğini açıkladı.

O programda Ağırbaş, Siyasi büyüklerimizden bir tanesinin hastalığının çok ciddi boyuta ulaşacağı, siyasetten çekileceği görülüyor. Bunlar bugün olacak işler değil. Aralık sonuna kadar hatta ocağın ilk haftasına kadar bunlar gündemimizi meşgul edecek. İsim vermek istemiyorum ama beklediğimiz beklemediğimiz olaylar var." iddialarını sıraladı.

Rojin'in ölümünde Narin yöntemi mi uygulandı? Lapa Lapa Kar Yağışı Geliyor. Mario Branco, Ansu Fati'yi Fenerbahçe'ye getirecek Ücretli Özel İçerik Üretme Kararı Aldı Okan Buruk, Hakim Ziyech'i kadrodan sildi Şiddetli deprem oldu! İşte hissedilen iller...