Mahkeme çıkışı dehşet saçtı; Kız kardeşi ile yeğenine kurşun yağdırdı

Çorum'da kız kardeşiyle davalık olan bir erkek, mahkeme çıkışı dehşet saçtı. Duruşmanın ardından sokak ortasında kız kardeşi ve yeğenine kurşun yağdırdı. Kız kardeşi ve yeğenini ağır yaralayan kişi olay yerinde suç aletiyle yakalandı.

Kaynak: DHA

Çorum'un Bayat ilçesinde kız kardeşiyle davalık olan 57 yaşındaki Ahmet K. mahkeme çıkışı dehşet saçtı. 

KIZ KARDEŞİ VE YEĞENİNE KURŞUN YAĞDIRDI

Olay, Bayat ilçesi Yeni Mahalle Efe Sokak'ta meydana geldi. Ahmet K., 'Tehdit' ve 'Hakaret' suçundan davalık olduğu 5kız kardeşi Ayşe Keskin (54) ile oğlu Caner Tosyalı'ya (28) mahkeme çıkışı tabancayla 5 el ateş etti.

ORTALIK KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

Anne ile oğlu kanlar içinde yere yığılırken  olay yerinin arka sokağında bulunan İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler şüpheliyi suç aleti tabancayla yakaladı.

Ağır yaralanan Ayşe Keskin Caner Tosyalı, ambulansla Bayat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayşe Keskin Caner Tosyalı'nın hastanedeki tedavisi sürerken  olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

Narin Güran cinayeti dilekçe hamlesi Bebekleri öldüren çete olayında yeni gelişme! Lucas Torreira adım adım Boca Juniors'a Elif Karaarslan'dan yine iddialı poz Umut Akyürek'in madde bağımlısı kızından paylaşım Asgari ücrette masadaki ilk rakam belli oldu