Magnum Photos'un ikonik fotoğrafları sergileniyor... Yoğun istek 30 Eylül'e kadar uzatıldı!

Paris, Londra ve New York merkezli fotoğraf ajansı Magnum Photos'un 77. Yıl sergisi, Bulgur Palas'ta sanat severleri bekliyor. 30 Eylül'e kadar uzatılan sergide, Magnum Photos'un yıllar içinde ikonikleşen onlarca fotoğrafı, İBB tarafından restore edilerek ziyaretçilere açılan Bulgur Palas'ın tarihi atmosferinde sergileniyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile dünyanın en önemli ve saygın fotoğraf ajanslarından birisi olan Magnum Photos arasındaki kalıcı iş birliği ile Bulgur Palas, Magnum Photos'un 77. yılına özel bir sergiyle kutlanıyor.

“Magnum İstanbul'da” sergisinde 70'ten fazla fotoğraf sanatçısının 200'den fazla eseri yer alıyor.

İzleyicileri efsanevi fotoğraf ajansının kuruluşu ve gelişiminin ardındaki fikir ve ideallerin izlerini sürmeye de davet ediyor.

20. yüzyılın ikinci yarısından günümüze kadar olan tarihi, ajansın ünlü ustalarının objektifinden inceleyen ve dünya toplumlarının içinden geçtikleri değişimleri tarihe not düşen sergi, bu fotoğrafçıların kolektif görsel belleğimize katkılarına dair yeni ve aydınlatıcı bir bakış açısı sunuyor.

Magnum Photos'un yıllar içinde ikonikleşen onlarca fotoğrafı, İBB tarafından restore edilerek ziyaretçilere açılan Bulgur Palas'ın tarihi atmosferinde sergileniyor.

Yoğun ilgi gören sergi, 30 Eylül'e kadar uzatıldı.

Galatasaray, Antalyaspor karşısında zorlanmadı Çitos Efe'nin son hali şaşkına çevirdi Arka Sokaklar'da Narin Güran cinayeti işlendi İki hastane daha mühürlendi Pirinci böyle tüketin yağları cayır cayır yakın Ekim ayının son günlerinde yüzleriniz gülecek