Maç başlayınca düğüne 90 dakika ara verdiler: Sahneye ekran kurup davetlilerle birlikte Türkiye - Portekiz maçını izlediler

Erzurum Oltu ilçesinde ilginç bir düğün yaşandı. Nurhan ve Uğur Uysal çiftinin düğünleri milli maça denk gelince genç çift ilginç bir olaya imza attı. Maçın başlamasıyla sahneye televizyon kuruldu. Gelin, damat ve davetliler Türkiye Portekiz maçını izledi, düğüne 90 dakika ara verildi.

Kaynak: DHA

Erzurum'un Oltu ilçesinde hayatlarını birleştiren Nurhan (27) ve Uğur Uysal (27), düğüne 90 dakika mola verip sahneye kurulan ekranda davetliler ile A Milli Futbol Takımı'nın Portekiz'le oynadığı maçı izledi. Çift ve davetliler, maç sonunda düğüne kaldıkları yerden devam etti.

İlçedeki bir düğün salonunda yapılan düğünle dünyaevine giren Nurhan ve Uğur Uysal çifti, A Milli Futbol Takımı'nın heyecanını da birlikte yaşadı.

SALONA TELEVİZYON KURDULAR

Dün saat 19.00'da başlayan maç nedeniyle düğüne mola veren çift ve davetliler, salona kurulan ekranda A Milli Futbol Takımı'nın Portekiz ile oynadığı maça odaklandı. İlk maçında Gürcistan'ı 3-1 yenen Milliler, F Grubu'nda oynadıkları ikinci maçta Portekiz'e 3-0 yenildi. Hakemin bitiş düdüğü ile gelin, damat ve davetlilere düğüne kaldığı yerden devam etti. "Yensek de yenilsek de kalbimiz Milli Takım için atıyor" diyen çift ve davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.

Narin Güran cinayetinde dikkat çeken detay! Fethullah Gülen Öldü Yüzde 25 İndirim Geldi Gülen'in ölümünü hangi gazete nasıl gördü? İşte iddianamedeki bir numaralı sanık Fethullah Gülen'in Yerine Geçecek Sürpriz İsim Dilan Polat ve Sıla Doğu hakkında yeni gelişme