Lugano maçının ardından Fenerbahçe'de yokum dedi. Mourinho ile büyük kavga etti. Ayrılık kesinleşti

Şampiyonlar Ligi eleme turunda Lugano ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de kadroya alınmayan Cengiz Ünder takımdan ayrılmayı kafasına koydu. Lugano maçının kadrosunda olmadığını öğrenince Jose Mourinho ile konuşan Cengiz Ünder kendisine gelecek tekliflerin kabul edilmesini istedi. Jose Mourinho'nun da kadroda düşünmediği Cengiz Ünder'in bu kararını onayladığı ve Cengiz Ünder'in transfer listesine konulduğu öğrenildi.

Jose Mourinho önderliğinde ilk resmi maçına Lugano karşısında çıkacak olan Fenerbahçe'de, Cengiz Ünder gelişmesi yaşandı ve milli futbolcu takımdan ayrılmak istediğini dile getirdi.

Tüm hazırlık karşılaşmalarında görev almasına rağmen Lugano ile oynanacak Şampiyonlar Ligi kadrosunda ismini göremeyen Cengiz Ünder çok sinirlendi. Bu kararın ardından Jose Mourinho ile konuşan Cengiz Ünder, Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini Portekizli hocaya sert bir dille iletti.

Jose Mourinho'nun da bu sezonun kadrosunda düşünmediği Cengiz Ünder'in takımdan ayrılma istediğini onayladığı ve böylelikle Cengiz Ünder'in transfer listesine konulduğu öğrenildi. Fenerbahçe tarihinin en pahalı transferi olan Cengiz Ünder'in ayrıca Napoli'nin yakın radarında olduğu iddia edildi.

Geride bıraktığımız dönemde beklentilerin altında kalan Cengiz Ünder forma giydiği 33 maçta 9 gol ve 4 asistle mücadele etti.

Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Ünlü oyuncu evinde ölü bulundu Galatasaray'ın yeni hedefi Gonçalo Guedes Fatih Terim sorusu sosyal medyayı ikiye böldü 5 büyüklüğünde deprem! Kandilli: 3.3 büyüklüğünde bir deprem oldu