Küstah Yunan Bakan'a tv100 gece haberlerinde Gökhan Taşkın'dan tokat gibi yanıt: Gel gel, ben sana Seymen oynamayı öğreteyim!

Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis, katıldığı bir televizyon programında Türkiye'ye yönelik skandal ifadeler kullandı. Bakan Georgiadis, "F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebiliriz" dedi. Bu sözlere en sert yanıtlardan biri de tv100 gece haberlerinde verildi. Gökhan Taşkan, "Gel gel ben sana seymen oynamayı öğreteyim. Ankara’yı gel gör" ifadelerini kullandı.

Kıbrıs harekatının 50'inci yılında Türkiye'nin adadan verdiği mesajların Yunanistan'daki yankıları sürüyor. Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis katıldığı televizyon programında skandal sözlere imza attı. Georgiadis "F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'ya gelebiliriz" ifadelerini kullandı

"SANA SEYMEN OYNAMAYI ÖĞRETEYİM"

tv100'de yayınlanan Gece Haberleri'nde Gökhan Taşkın, Yunan Bakana "Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis güya bize misillemede bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, düşmanlarımız, terör örgütleri için ‘bir gece ansızın gelebiliriz’ diyor ya Yunanistan Sağlık Bakanı Adonis Georgiadis onu tekrarladı. Komik geldi biliyorum. Gerçekten komik. F-35 ile Ankara’ya gelebilirlermiş. Gel gel ben sana seymen oynamayı öğreteyim. Ankara’yı gel gör. ‘Bir gece ansızın gelebiliriz diyen densiz Yunan bakan Adonis Georgiadis’e ‘Sümüklüye bak sen’ diyoruz." sözleriyle tepki gösterdi. 

Narin Güran soruşturmasında sıcak gelişme! Ünlü oyuncu evinde ölü bulundu Galatasaray'ın yeni hedefi Gonçalo Guedes Fatih Terim sorusu sosyal medyayı ikiye böldü 5 büyüklüğünde deprem! Kandilli: 3.3 büyüklüğünde bir deprem oldu