Küstah paylaşım için bir tepki daha: Bu manevralar enteresan... Ekrem İmamoğlu'ndan İsrail Dışişleri Bakanı Katz'e tepki

İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan küstah paylaşımlarına Türkiye'den tepki üstüne tepki geldi. Katz, paylaşımında Ekrem İmamoğlu'nu etiketlemiş ve "Her şeyin güzel olacağı günler için umut edelim” demişti. İmamoğlu, o paylaşıma sert tepki verirken bugün bir açıklama daha yaptı: Bu manevralar enteresan...

İsrail Dışişleri Bakanı Katz, Twitter’dan yaptığı küstah bir paylaşımda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu etiketleyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdodğan'ı Erdoğan’ı almıştı.

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı etiketleyerek bir paylaşım yapmıştı. 

Katz, Türkçe ve ingilizce attığı tweette “Erdoğan Hamas'ın katillerine destek uğruna Türkiye'yi bir diktatörlüğe dönüştürüyor, Atatürk’ün mirasını ortadan kaldırıyor” dedi. Ekrem İmamoğlu’nu da etiketleyerek, “Her şeyin güzel olacağı günler için umut edelim” diye ekledi.

İMAMOĞLU ÇILDIRDI BU CEVABI VERDİ

İBB Başkanı İmamoğlu da Katz'ın açıklamasını alıntılayarak sert tepki gösterdi ve “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bayrağına ve Cumhurbaşkanı’na hakaret eden bu açıklamanızı size aynen iade ediyorum. Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman.” ifadesini kullandı.

YENİ BİR AÇIKLAMA DAHA GELDİ

Ekrem İmamoğlu'ndan bugün bir açıklama daha geldi ve küstah paylaşım için konuştu. Basın toplantısı düzenleyen İmamoğlu, "Beni tebrik etmeye bile gelmemiş bir ülkenin dış misyonu, beni neden açıklamasını ekledi, düşünmeden edemiyorum. Bu manevralar enteresan." dedi.

Narin Güran cinayetinde ilk defa duyacağınız bilgi Pıtrak otunun faydalarına inanamayacaksınız Ernest Muçi devre arasında Beşiktaş'a veda ediyor Acun, Jose Mourinho'nun istemediği Pedro'yu alıyor Narin cinayetinde kan donduran rapor! Bugün akaryakıt alacaklar dikkat!