Kurban Bayramı'nda şoke eden olay... Kurban eti yüzünden zabıtayla tartışıp kendini elektrik direğine astı. Kayseri Talas'taki o görüntüler ortaya çıktı

Kurban Bayramı'nda görülmemiş olay... Kayseri'nin Talas ilçesinde bir iddiaya göre zabıtayla tartışan başka bir iddiaya göre ise kurban eti verilmediği için bir kişi kendini elektrik direğine astı. O korku dolu anlara çevredekiler anında müdahale etti ve vatandaş kurtarıldı...

Kaynak: DHA-İHA

Kayseri'nin Talas ilçesinde iddiaya göre kurulan kurban pazarına sakatat ve et toplamak için geldiği öne sürülen 45 yaşındaki Ali B.,  zabıta görevlileri ile tartışınca elektrik direğine bağladığı iple kendini astı.

Kurban pazarındakilerin ipi keserek kurtardığı Ali B., bilinci kapalı şekilde hastaneye götürüldü.

Olay, saat 16.00 sıralarında Talas ilçesi Reşadiye Mahallesi’ndeki kurban kesim yerinde meydana geldi. İddiaya göre, eşi ile kurban kesim yerine sakatat ve et toplamak için gelen, psikolojik sorunları olduğu belirtilen Ali B. İle Talas Belediyesi zabıta ekipleri arasında tartışma çıktı.

ÇEVREDİKİLER KURTARDI

Çevredekileri rahatsız ettiğini söyleyen zabıta ekiplerine tepki gösteren Ali B., kurban kesim yerinin dışında bulunan elektrik direğine ip bağlayarak kendini aşağı doğru bıraktı.

Çevredekiler ipi keserek Ali B.’yi kurtardı, polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Ali B., Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ali B.’nin bilincinin kapalı olduğu belirtilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. 

Öte yandan başka bir iddiaya göre ise Roman uyruklu bu kişi kurban eti toplamaya çalıştı ancak kimse kendisine et vermeyince bu eylemi gerçekleştirdi.

Malatya'ya meydan okudu kavga yine orta çıktı! Real Madrid, Dortmund'u ikinci yarıda yıktı Antalyaspor'da ilk hedef Emre Belözoğlu Jose Mourinho'nun tazminat bedeli ortaya çıktı Bahçeli'nin Öcalan çıkışında kim, ne dedi? Bahçeli'nin yüzüğünün ve rozetinin şifresi...