KOMEK kayıt ekranı 2024: KOMEK (Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları) nasıl, ne zaman, nereden başvurulur?

KOMEK kayıt ekranı 2024, kurs başvurusu yapmak isteyen herkes tarafından araştırma konusu oldu. Açılımı Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edinme Kursları olan KOMEK, 320 farklı branşta düzenlediği kurslarla, katılımcılarına MEB onaylı sertifika veriyor. Spor ve yüzme dışında tüm kurslar ücretsiz veriliyor. Güz dönemi için başvuru tarihleri merak konusu oldu. Peki, KOMEK (Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları) nasıl, ne zaman, nereden başvurulur? İşte KOMEK başvuru şartları...

KOMEK; piyano, Kur'an-ı Kerim, Geleneksel El Sanatları, Giyim Mefruşat, Bağlama, Bilişim Teknolojileri ve Ney gibi birçok dalda kurs veriyor. Eğitimler ise ücretsiz verilmekte olup, online şekilde gerçekleştiriliyor. Kursu tamamlayanlar ise MEB (Milli Eğitim Bakanlığı) onaylı sertifikanın sahibi oluyor. Bir yandan, KOMEK kayıt ekranı 2024 araştırılırken, diğer yandan başvuru tarihleri ve şartları araştırılıyor. Katılımcılar, spor, mesleki eğitim, yüzme, hobi eğitimleri, ASEM, UZEM'e katılma fırsatı buluyor. Peki, KOMEK (Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları) nasıl, ne zaman, nereden başvurulur?

KOMEK KAYIT EKRANI 2024

KOMEK başvuruları, yüz yüze eğitim için https://pars.komek.org.tr/ adresinden, uzaktan eğitim için ise https://kuzem.org/ adresinden yapılıyor.

Belirtilen adreslere girdikten sonra önünüze meslek kursları, uzaktan eğitim, spor, yüzme, pilates ve diğer eğitim programları seçenekleri çıkacak.

Size uygun olan seçeneği seçtikten sonra uzaktan eğitim için tıklamalısınız. Eğer Konya dışında bir yerde eğitim almak istiyorsanız, uzaktan eğitim seçeneğine tıklayın. Bu şekilde kaydınız gerçekleşecektir.

KOMEK NASIL, NE ZAMAN, NEREDEN BAŞVURULUR?

KOMEK güz dönemi kayıtları 24 Eylül-7 Ekim 2024 tarihleri arasında alınacak. Eğitimler de 14 Ekim 2024 tarihinde başlayacak. Genç KOMEK atölye kayıtları 22-30 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacak. Bu eğitimler de 23 Kasım 2024'ten 31 Mayıs 2025'de kadar devam edecek.

KOMEK bahar dönemi kayıtları ise 21 Ocak-3 Şubat 2025 tarihleri arasında alınacak. Eğitimler 15 Şubat 2025'te başlayacak.

KOMEK yaz dönemi kayıtları da 11-25 Haziran 2025 tarihleri arasında alınacak.

KOMEK SERTİFİKA NASIL ALNIR?

Kursu tamamladıktan sonra MEB onaylı sertifikanıza e-devlet üzerinden ulaşabilirsiniz.

KOMEK KURSLARI ÜCRETSİZ Mİ?

KOMEK kursları ücretsizdir.

KOMEK KURSLARI NELER?

KOMEK'te 1000'den fazla branşta eğitim veriliyor.

KOMEK, kadın, çocuk ve engellilere öncelik veriyor.

Bahar döneminde; ilustrator eğitimi, dekoratif tablo yapımı (epoksi ile yapım), drapaj tekniğiyle kadın bluz dikimi, gümüş kazaz örücülüğü, java ile programlama, keman eğitimi, seramik biçimlendirme, Rusça, python eğitimi, Peygamberler tarihi, pizza yapımı, piyano eğitimi, işitme engelliler için tel kırma, ilmihal gibi farklı branşlarda birçok eğitimi kursiyerlerle buluşturmuştu.

KOMEK BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

KOMEK bahar dönemi eğitimlerine 16 yaş üstü tüm yetişkinler katılım sağlayabilmişti.
Yoğun talep üzerine 14-17 yaş aralığındaki öğrencilere ise özel Bilgisayar Donanım ve Teknik

Servis, Elif-Ba ve Kur’an-ı Kerim eğitimleri de açılmıştı.

Bu dönemde de eğitimlerden 16 yaş üstü kişilerin yararlanması bekleniyor.

Bebekleri öldüren çete olayında yeni gelişme! Lucas Torreira adım adım Boca Juniors'a Elif Karaarslan'dan yine iddialı poz Asgari ücrette masadaki ilk rakam belli oldu Deprem haritası güncellendi: 485 diri fay hattı... Fenerbahçe Beko-Maccabi maçıyla ilgili flaş karar