Köfteci Yusuf'un domuz eti skandalından aylar önce deposunu kapattığı ortaya çıktı

Ürünlerinde domuz eti kullandığı ortaya çıkan Köfteci Yusuf’un bu skandaldan aylar önce 2 şubesini kapatmak için Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'ne bildirimde bulunduğu ortaya çıktı.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Taklit ve Tağşiş Yapılan Gıdalar listesi gündeme oturdu. Açıklanan listede Köfteci Yusuf’un ürünlerinde dana eti yerine domuz eti kullanıldığı tespit edilmişti. Firmayla ilgili yeni bir detay ortaya çıktı.

RAPOR GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ

Yüzlerce şubesi olan ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf'un, Ankara'daki 2 şubesinde domuz eti kullandığına dair yayınlanan rapor gündeme bomba gibi düştü.

Ürünlerinde domuz eti kullanmadığını belirten Köfteci Yusuf bakanlığı suçlarken firmayla ilgili dikkat çeken bir detay ortaya çıktı.

DEPOLARI KAPATTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Haberler.com'da yer alan habere göre, firmanın bu olaylardan aylar önce Ankara bölge deposunu ve Bursa'daki bir şubesini kapatmak için Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'ne bildirimde bulunduğu öğrenildi.

Yönetim Kurulu kararıyla alınan kararların nedeni ise bilinmiyor.

Bahtiyar'ın 5. kez ifadesi alındı: O ismi suçladı Narin'in son görüntüleri ortaya çıktı! Real Madrid, Haaland için girişimlere başladı Narin Güran soruşturmasında kritik detay 'Galata' filmindeki cesur sahneleri kriz çıkardı İsrail Genelkurmay Başkanı öldü mü?