Kocaeli’ndeki bir parkta rezil görüntüler: Kalabalığa aldırış etmeden seviştiler

Kocaeli’nde bir çift kalabalık bir parkta kimseye aldırış etmeden sevişti. O anları çevredekiler cep telefonu kamerası ile kaydetti. Görüntüler sosyal medyada tepki çekti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Kocaeli'ndeki bir parkta kaydedilen görüntüler pes dedirtti. Yer Kocaeli'nde kalabalık bir park. Çevrede aileler ve çocuklar var. Gece olmasına rağmen parkın aydınlatması ile her yer net şekilde görülüyor.

Bu anlarda genç bir çift herkesin ortasında ateşli bir sevişmeye tutuştu. Genç kadının, erkeğin üstünde olduğu anları çevredekiler cep telefonu kamerası ile kaydetti. O anlar sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

Genç çifte sosyal medyada tepki yağdı. "Bu yozlaşma değil de nedir?" sorusu gündem oldu.

Geçtiğimiz günlerde benzer bir görüntü de İzmir Alsancak'ta bulunan Kordon'da gelmişti. Bir çift herkesin için alelade şekilde cinsel ilişkiye girmişti. Daha sonra çift emniyet güçlerince tespit edilip gözaltı işlemi yapılmıştı.

Van Bronckhorst, Onana'yı kadroda düşünmüyor Uraz Kaygılaroğlu'nun Pozlarına Büyük Tepki Cem Garipoğlu'nun mezarında şüphe uyandıran detay! En şanslı burçlar belli oldu İlişkisi ortaya çıktı: Hakemliği bitti Kanalizasyondan çıkanlar şoke etti halk öfkeli