Klasiklerin ötesine geçin hazzı iliklerinize kadar hissedin: Wrapped lotus pozisyonu nedir?

Klasik seks pozisyonlarından sıkıldıysanız ve daha yakın, samimi ve haz verici bir pozisyon arıyorsanız, wrapped lotus pozisyonu tam da size göre. Birbirinizden hiç almadığınız hazzı, bu pozisyon sayesinde alacaksınız. İşte wrapped lotus pozisyonuna ilişkin tüm ayrıntılar

Yakın temaslı, samimi ve romantik bir seks pozisyonu olan wrapped lotus, yani sarılı lotus, partnerinizle daha derinden bir bağ kurmanızı sağlayacak ve her iki tarafın da aldığı hazzı artıracak.

Tüm bedeninizin birbirine dokunduğu bu pozisyon, cinsel heyecanınızı artırarak seks hayatınıza farklılık katacak.

Sarılı lotus pozisyonunda her iki partner, penetrasyonun derinliği ve ritmi üzerinde kontrol sahibi olduğundan, iki taraf için haz verici bir cinsel deneyim gerçekleşir.

İşte wrapped lotus pozisyonu...

WRAPPED LOTUS POZİSYONU

Sarılı lotus pozisyonu samimi bir pozisyondur. Lotus seks pozisyonuna girmek için erkek, bağdaş kurar gibi bacaklarını çapraz ve önünde kapalı olarak oturmalıdır.

Ardından kadın, erkeğe bakarken kasıklarına oturur. Bu noktada kadın, erkeği sıkıca tutmalı, kollarını sırtına dolamalı ve bacaklarını sırtına dolayarak kendisine doğru çekmelidir.

Erkek ise kollarıyla kadını çok sıkı bir şekilde sarmalı. Bir kadın lotus pozisyonunda, erkekle ileri geri hareket yapmakta zorluk çekeceğinden, sallanarak yapmak daha uygundur.

Lotus pozisyonu yalnızca sevişmekle ilgili değildir. Bu, erkeğe yaklaşmakla ilgilidir. Kadın kolları erkeğe sarılı bir şekilde sırtına masaj yapabilir ve ovalayabilir.

Öte yandan erkeği öpmek için sarılı lotus pozisyonu, iyi bir pozisyondur. Erkeği dudaklarından, yanaklarından, boynundan ve kulaklarından rahatça ve romantik bir şekilde öpebilirsiniz.

Ayrıca kadın kollarını erkeğin kollarının altına koyabilir ve omuzlarını kavrayarak uzanabilirsiniz. Bu, erkeği yukarı aşağı çekerken ve sevişme sırasındayken sallanmanıza olanak tanır.

Öyle ki bazı kadınlar seks sırasında erkeğin üzerinde şehvetli hakimiyet sağlamak için, lotus pozisyonunu ideal buluyor.

Sarılı lotus pozisyonunda erkeğin kadına nüfuz etmesi zordur. Bunun yerine erkek, kollarını kadının sırtından kavrayıp sımsıkı tutarken, akıcı bir sallanma hareketi yapmalıdır.

Lotus pozisyonda dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Bu pozisyon diğer seks pozisyonlarına göre daha samimi ve romantik bir pozisyondur.

Yavaş bir seks için ideal olan lotus pozisyonu, erkeğin konumu nedeniyle kadının G noktasının daha fazla uyarılmasını sağlar.

Narin Güran Cinayetinde Gizli Tanık Ortaya Çıktı Galatasaray, Kadıköy'den lider döndü Jose Mourinho'nun, Nesyri pişmanlığı Galatasaray'dan çok konuşulacak derbi paylaşımı Kalça fotoğrafı paylaştı ortalık karıştı! Penis boyutunuz küçülebilir: Bunları yapmayın