'Kızlığını satmadın mı?' sorusuna açık açık yanıt verdi. Bakire olunca daha çok para veriyorlar

Hülya Avşar'ın Youtube programına konuk olan Merve Taşkın, Avşar'ın "Kızlığını satmadın mı?" sorusuna açık açık yanıt verdi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Hülya Avşar'ın Youtube programına konuk olan Merve Taşkın, Avşar'ın "Kızlığını satmadın mı?" sorusuna açık açık yanıt verdi.

OnlyFans'tan ayda 100 bin dolar kazandığını ama yetmediğini, hedefinin 1 milyon dolar olduğunu açıklayan fenomen Merve Taşkın Bali'ye yerleşmiş ve "Kaçtı" iddialarıyla gündeme gelmeye başlamıştı. O iddialara yanıt veren fenomen şunları söylemişti:

"Türkiye'de bugüne kadar yaşadığım mahkeme olaylarına ve Türkiye'nin bana müstehcen bir birey olduğum yönündeki baskılarına dayanamadığım için ülkemden taşındım. Bu süreç boyunca bana her zaman destek olan herkese bir kez daha teşekkür ederim. Türkiye'de bugüne kadar yaşadığım mahkeme olaylarına ve Türkiye'nin bana müstehcen bir birey olduğum yönündeki baskılarına dayanamadığım için ülkemden taşındım." demişti.

Birkaç ay sonra ülkeye dönen Merve Taşkın, Bir Hülya Avşar Sohbeti'ne konuk oldu. 

Hülya Avşar bir dönem yaptığı itirafı hatırlatarak "Kızlığını satmadın mı?" diye sordu.

Merve Taşkın ise "Yok, öyle bir teklif geldi bakire olunca daha çok para veriyorlar" dedi ve "Bunun için diktirenler ve bakire gibi taklit edenler de var zaten düşündüm çünkü hani normale göre daha yüksek bir miktardı o zamanlar için ondan sonra ilk teklif geldiğinde yaşlı biriydi ve ondan sonra yani yapamayacağımı söyledim, bir aracı vardı ona söyledim aslında kabul edilebilecek bir miktardı benim için ve birçok şeyi değiştirirdi daha rahat düzen kurardım. Çünkü daha yeni İstanbul'a gelmiştim" ifadelerini kullandı.

Merve Taşkın sözlerine şöyle devam etti:

"Şimdi normal biri olsa istemiyorum dersin ya da hani ne bileyim canın acırsa tepki gösterirsin bunda nasıl olacak kaba mı kibar mı falan korktuğum için yapamadım sonra başka bir teklif geldi. Ona tamam demiştim parayı da göndermişti daha benim yaşıtlarım, genç, yakışıklı, zengin bir erkek. Normalde de okey diyebileceğim biri ve para da göndermişti. Tatile gideriz otele işte 3-4 gün tatil yaparız falan. Sonra ben tarihe yaklaştıkça yine korktum dedim ki kusura bakma... Parayı da istemedi bende kaldı."

Narin cinayetinde o imam hakkında iğrenç iddialar Altın Almak İsteyenlere Seslendi Tarih Verdi İmamın neden ifadesinin alındığı belli oldu Salim Güran'ın aracındaki 2 gencin sırrı Sevişme sahnesi gündeme bomba gibi düştü Emekli Maaşları Yüzde 37 Düşecek. Uzman Açıkladı