Kızının madde bağımlısı olduğunu açıkladı. Umut Akyürek: Kendimi odaya kilitledim

Bir süredir yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme gelen şarkıcı Umut Akyürek, sosyal medya hesabından kızının madde bağımlısı olduğunu söyledi. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Bir süredir yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme gelen şarkıcı Umut Akyürek, sosyal medya hesabından kızının madde bağımlısı olduğunu söyledi. 

Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, son dönemde yaptırdığı estetik müdahalelerle gündeme geliyordu.

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabında kızının yasaklı madde kullandığını açıklayarak sevenlerini kahretti. 

Akyürek, kızı Melek Bal Ertuğrul'un psikolojik sorunları olduğunu ve kriz geçirdiğini itiraf etti. 

"KENDİMİ ODAYA KİLİTLEDİM, POLİS ÇAĞIRDIM"

Ünlü şarkıcı paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"Çok kontrolsüzce psikolojik rahatsızlığından dolayı hiçbir konuda kendini frenleyemediği için korkunç boyutlara vardı iş. Kendimi odaya kilitledim. İki gündür yoktu. Yine çok büyük bir kriz yaşıyor. Polis çağırmak zorunda kaldım. Daha önce defalarca çağırdık. Ne oluyor sonucunda, hiçbir şey olmuyor. Polisler gelip dil döküyor, en fazla nezarethane de ifade alınıyor. Bununla ilgili bir çözüm olamıyor. Biliyorsunuz kamuoyunu günlerdir meşgul eden olaylar var madde kullanan gençlerin maalesef karıştığı suçlar var. Gencecik bir polisimiz şehit oldu. İki genç kızımız katledildi. Hepsinin kökeninde bu illet var."

Narin Güran cinayeti dilekçe hamlesi Bebekleri öldüren çete olayında yeni gelişme! Lucas Torreira adım adım Boca Juniors'a Elif Karaarslan'dan yine iddialı poz Umut Akyürek'in madde bağımlısı kızından paylaşım Asgari ücrette masadaki ilk rakam belli oldu